Pàgines

dimarts, 28 de gener del 2014

Cubelles es beneficiarà de dos programes d'ocupació contra l'atur juvenil

Estan impulsats pel Consell Comarcal que els presentarà aquest dimarts perquè els ajuntaments de Cubelles, Canyelles, Olivella i Sitges configurin els seus propis projectes.

Cubelles es beneficiarà de dos programes d'ocupació contra l'atur juvenil. Estan impulsats pel Consell Comarcal que els presentarà aquest dimarts perquè els ajuntaments de Cubelles, Canyelles, Olivella i Sitges configurin els seus propis projectes.

D'una banda el Consell Comarcal ofereix el programa anomenat Joves per l'ocupació. Com el nom indica es tracta d'un pla de xoc contra l’atur juvenil, amb l’objectiu d’ajudar a combatre l’abandonament prematur del sistema educatiu, fomentant el seu retorn i oferint-los una formació professional. Després també s'obre la possibilitat d’adquirir experiència amb pràctica en empreses. El pla pretén construir una trajectòria professional per als joves que els ajudi a inserir-se en el mercat de treball.

L'altre proposta s'ha titulat Fem ocupació per a joves i té l'objectiu de promoure l’ocupació en funció de les necessitats reals de les empreses i en base a la inserció de persones joves aturades, amb manca de qualificació especialitzada, que prioritàriament hagin treballat i provinguin de sectors castigats per la crisi, per a reconduir-los a altres sectors amb futur.

La presentació d'aquests programes es farà aquest dimarts, a les 10 del matí, i comptarà amb Maria Lluïsa Romero, com a consellera presidenta de l’Àrea de Promoció Econòmica, Cultura i Patrimoni; Montse Santafé, consellera de Joventut, a més dels regidors i regidores d’ocupació dels ajuntaments d’Olivella, Canyelles, Cubelles i Sitges.

1 comentari:

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles