dimarts, 21 de gener de 2014

OBERTES LES INSCRIPCIONS AL CARNAVAL DE CUBELLES 2014

Es destinarà un màxim de 12.300€ a subvencions i aquestes es lliuraran per ordre d’inscripció que finalitza el 15 de febrer.

El proper 20 de gener s'obren les inscripcions per a la rua de grups i carrosses de disfresses del Carnaval de Cubelles 2014, que se celebrarà el proper 1 de març. La regidoria de Cultura i Societat ha marcat com a data límit d'inscripció el 15 de febrer, si bé a les bases que regulen la concessió de subvencions estableix que s'atorgaran fins a exhaurir la partida pressupostària.

Els grups que vulguin optar a rebre subvenció cal que tinguin un mínim de 15 persones  i hauran de disposar d’equip de música (d’entre 1.500 i 8.000 watts). Pel que fa a les carrosses, s’entén que opten a l’ajut econòmic aquelles plataformes, amb tracció mecànica, habilitada per tal que hi puguin pujar com a mínim 5 membres participants de la carrossa i que disposi, entre d’altres, de generador de corrent, equip de música, llum, decoració i ambientació pròpies del carnaval.

En total, l’Ajuntament de Cubelles preveu destinar un màxim de 12.300€, repartits entre els grups (150€/grup) i carrosses (350€/carrossa).

Més info
BASES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...