Pàgines

dimarts, 21 de gener del 2014

OBERTES LES INSCRIPCIONS AL CARNAVAL DE CUBELLES 2014

Es destinarà un màxim de 12.300€ a subvencions i aquestes es lliuraran per ordre d’inscripció que finalitza el 15 de febrer.

El proper 20 de gener s'obren les inscripcions per a la rua de grups i carrosses de disfresses del Carnaval de Cubelles 2014, que se celebrarà el proper 1 de març. La regidoria de Cultura i Societat ha marcat com a data límit d'inscripció el 15 de febrer, si bé a les bases que regulen la concessió de subvencions estableix que s'atorgaran fins a exhaurir la partida pressupostària.

Els grups que vulguin optar a rebre subvenció cal que tinguin un mínim de 15 persones  i hauran de disposar d’equip de música (d’entre 1.500 i 8.000 watts). Pel que fa a les carrosses, s’entén que opten a l’ajut econòmic aquelles plataformes, amb tracció mecànica, habilitada per tal que hi puguin pujar com a mínim 5 membres participants de la carrossa i que disposi, entre d’altres, de generador de corrent, equip de música, llum, decoració i ambientació pròpies del carnaval.

En total, l’Ajuntament de Cubelles preveu destinar un màxim de 12.300€, repartits entre els grups (150€/grup) i carrosses (350€/carrossa).

Més info
BASES

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

XV Festa Jove de Cubelles

Clic aquí per veure tot el programa