Pàgines

dilluns, 17 de març del 2014

Obertes les preinscripcions a 10.074 places del programa “L’estiu és teu!”

Les estades són per a infants i joves de 5 a 17 anys, i tres de cada quatre places són per a activitats en llengua anglesa

Joventut ha obert el període de preinscripcions del programa d’activitats de lleure “L’estiu és teu!” a través del web www.xanascat.cat/estiuesteu. El nombre total de places que s’ofereixen és de 10.074.

La iniciativa, que enguany arriba a la seva vintena edició, ofereix experiències de fins a dues setmanes a infants i joves de 5 a 17 anys a través de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (Xanascat). Les modalitats d’estades a escollir són: música (19 estils i 27 instruments a triar), idiomes (anglès, francès o alemany), esportives (futbol, bàsquet i handbol), multiesportives (20 modalitats), combinat d’anglès i multiesportives, combinat d’anglès i astronomia, enginy, circ, teatre, veu, cinema i natura.

En total, les places amb idiomes (majoritàriament per aprendre anglès) sumen 7.581, el que representa el 75% de l’oferta global de “L’estiu és teu!” o, el que és el mateix, tres de cada quatre places.

Pel que fa al cost de les estades, les famílies nombroses, monoparentals i les acollidores que obtinguin plaça pels seus fills i filles gaudiran d’una reducció del 10% en el preu de les estades.

WEB DE L'ESTIU ÉS TEU!
NOTA DE PREMSA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles