Pàgines

dilluns, 24 de març del 2014

Zona Educació 2014. Sortides educatives i professionals del Garraf

De l'1 al 4 d'abril tindrà lloc, a Vilanova i la Geltrú la quarta edició de la "Zona Educació 2014. Sortides educatives i professionals del Garraf", per conèixer l'oferta formativa d'ensenyaments postobligatoris (a partir de 16 anys) de la comarca del Garraf.

Sota la denominació de Zona E, s'hi acull la fira pròpiament dita, 3 i 4 d'abril, on es pot visitar el recinte firal amb l'oferta d'ensenyaments postobligatoris del Garraf (3 i 4 d'abril) (a la Plaça Soler i Carbonell, la plaça del mercat), i/o assistir-hi a actes complementaris al voltant de temes relacionats amb l'educació i el treball, que es desenvoluparan prèviament a l'obertura del recinte firal els dies 1 i 2 d'abril, organitzats al voltant de l'educació i el treball (a la Casa Olivella de la Plaça de la Vila, 12).

La "Zona Educació", és una eina d'informació i orientació acadèmica i professional.

Pel que fa al recinte firal, en aquest hi haurà estands dels centres educatius i de les entitats que ofereixen tot tipus de formació a la nostra comarca: diferents batxillerats, cicles formatius, programes de qualificació professional inicial, formació ocupacional, estudis universitaris, d'idiomes, formació contínua...

A més dels estands, també hi podrem trobar informació i orientació educativa i professional per part de tècnics/ques de l'Equip d'Asssessorament i Orientació Psicopedagògica del Garraf (EAP Garraf), de l'Oficina Jove del Garraf i de l'Institut Municipal d'Educació i Treball (IMET) de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Novetats 2014:
Nova ubicació a la Plaça de Soler i Carbonell (la plaça del mercat)
Ciutat de Vic - Universitat de Vic, presents a la fira.

INAUGURACIÓ DE LA FIRA
La inauguració de la fira tindrà lloc el dijous 3 d'abril a les 12 h.

DATES, HORARI I LLOC
Dates: dijous 3 i divendres 4 d'abril de 2014.
Horari: de 9 a 14.30 h i de 17.30 a 20 h
Lloc: Plaça de Soler i Carbonell (Plaça del Mercat)

OFERTA FORMATIVA I PROFESSIONAL POSTOBLIGATÒRIA DE LA COMARCA
En aquesta fira, hi trobarem estands de centres educatius, organismes i entitats que ofereixen tot tipus de formació a la comarca del Garraf:

Batxillerats.
Formació professional: cicles formatius de grau mitjà i grau superior.
Cursos específics d'accés als cicles.
Cursos de preparació per a les proves d'accés
Programes de Qualificació Professional Inicial.
Formació Ocupacional.
Ensenyaments Artístics: Música
Ensenyaments Artístics: Arts Plàstiques i Disseny.
Ensenyaments d'idiomes.
Educació d'adults.
Estudis universitaris.
Formació contínua.
Educació a distància.

PUNT D'INFORMACIÓ I ORIENTACIÓ
La fira ofereix, també una atenció personalitzada a l'alumnat a fi de donar-li resposta tant a qüestions general que pugui plantejar com a consultes i dubtes més específics.

Aquest servei l'ofereix l'Oficina Jove del Garraf i el Servei Educatiu del Garraf-EAP del Garraf i la Diputació de Barcelona.

Més info

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles