Pàgines

dimarts, 22 d’abril del 2014

ACTIVITAT EMPRENEDORS: TERTÚLIA 5 - FISCALITAT


DATA DE L’ACTIVITAT: 25 D'ABRIL DE 2014

A totes les persones emprenedores que estan a punt o acaben d'iniciar l'obertura de la seva empresa us convidem a participar en la propera Tertúlia 5 per tractar el tema de la FISCALITAT. Aquesta tertúlia forma part d'un conjunt d'activitats que organitza la Regidoria de Dinamització Econòmica i Turisme de l'Ajuntament de Cubelles, juntament amb el Servei d'Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès-Garraf i l'ADEG (Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès), amb la finalitat de que les persones assistents intercanviin problemes i experiències i adquireixin coneixements sobre tècniques d'aplicació en temes específics necessaris per la posada en marxa del propi negoci.

Cada tertúlia està dirigida per una persona experta en la matèria específica i es realitza en grups reduïts per tal que l'activitat sigui el més efectiva i participativa possible.

Les places són limitades i cal inscripció prèvia, que la podeu realitzar:

- Presencialment al Club de la Feina en l'horari d'atenció al públic: dilluns, dimecres i divendres, de 10h a 14h (C. Joan Roig i Piera, 3-5).
- Per telèfon: 93 814 01 89 (Oficina d'Iniciatives Econòmiques de Vilanova i la Geltrú)
- Per correu electrònic: sievilanova@mancomunitat.cat

Properes tertúlies a Cubelles per a emprenedors:

- 27 de juny: INTERNET
- 10 d'octubre: COMUNICACIÓ
- 21 de novembre: NEGOCIACIÓ AMB PROVEÏDORS

Lloc: Centre Social (CSIDE)

Horari: De 12h a 14h

Preu: GRATUÏT

Notícia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles