dilluns, 7 d’abril de 2014

CURS DE DIRECTOR/A D'ACTIVITATS DE LLEURE INFANTIL I JUVENIL a Cubelles

Setmana Santa i Caps de Setmana per a monitors titulats o titulació específica.

Llengua vehicular: Català
Data Inici: 14 de abril de 2014  Data fi  1 de juny de 2014
Modalitat: Semi -Presencial
Preu: 310€
Ubicació: Centre d´Esplai Pessigolles Plaça Sta Maria, 1 08880 Cubelles
Hores Teòriques:  200 hores
Hores Pràctiques: 120 hores

Aquest curs, amb model semipresencial, està reconegut per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, i un cop superat tot el procés formatiu amb èxit, dóna dreta a obtenir el diploma i el Carnet de director/a d’activitats de lleure infantil i juvenil.

Destinataris

Persones majors de 18 anys , amb  interès o que estiguin  treballant o col·laborant com director/a de lleure en colònies, centres, escoles, moviments educatius o altres institucions o programes, que vulguin obtenir la titulació corresponent, adquirir una formació global bàsica i que puguin acreditar, com a mínim, un dels dos requisits següents abans d’iniciar el curs o el primer dia de la formació presencial:

1.     Disposar del títol de monitor/a de lleure expedit per DGJ
2.     Els alumnes que simultàniament acreditin:
a.     Una titulació de grau, diplomatura o llicenciatura en educació infantil, en educació primària, en educació social, en mestre d’educació infantil, en mestre d’educació primària, en pedagogia o en psicologia
b.     2 anys d’experiència continuada i interrompuda en el sector de l’educació en el lleure

Objectius

El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil és la formació que prepara els alumnes per intervenir en tasques de coordinació d’equips en activitats de lleure infantil i juvenil,  que els capacita per planificar, organitzar, gestionar, dinamitzar i avaluar projectes de lleure educatiu adreçats a la infància i la joventut en tots els seus aspectes, i per representar-los internament i externament assumint la creació, el control i la dinamització del l’equip de personal monitor.

En el cas que no s'arribi al mínim d'inscrits, el curs s'anul·larà informant a l’alumne inscrit i procedint a la devolució de l’import de pagament corresponent o canvi per un altre curs.


Organitza: Centre d'Esplai Pessigolles de Cubelles amb Fundació Pere Tarrés

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...