Pàgines

dimecres, 9 d’abril del 2014

El Cubell celebra el seu desè aniversari amb una exposició retrospectiva

Més d’un centenar de persones van ser a la inauguració de la mostra que recull els millors moments de la dècada que celebra El Cubell.

L’estrena de l’espot del Cerkabirra’14 va demostrar que la festa viu un dels seus millor moments.


Dimarts 9 d’abril, la Sala d’Exposicions del Centre Social es va omplir de familiars, amics/gues i coneguts/des que no es van voler perdre el resum dels moments més especials que ha viscut El Cubell al llarg dels deu anys que celebra aquest 2014. Més de 150 fotografies ordenades cronològicament, una trentena de cartells, una vintena de samarretes i el gegantó Llúpol Quintet van fer aflorar els records dels assistents, tant dels qui a dia d’avui encara formen part de l’entitat, d’aquells/es qui van posar-la en marxa ara fa deu anys, així com de tota la gent que hi ha donat suport extern des del primer dia. Un dels moments més emotius el van protagonitzar els regidors de Cultura i Joventut.

Noemí Cuadra i Narcís Pineda van agrair la feina feta durant aquesta dècada i la implicació que els membres del Cubell han tingut sempre amb tots els actes que s’organitzen a Cubelles. Els dos van animar els joves a seguir mantenint viu aquest esperit dinàmic i engrescador. En la mateixa línia, Josep Vidal, primer president de l’entitat, va recordar que El Cubell es va formar per despertar la vila amb activitats alternatives i per donar als joves una oferta d’actes gairebé inexistent fins aquell moment. Un discurs on es va recordar que l’essència del nom El Cubell no és altra que oferir un espai on tot i tothom hi tingui cabuda. Finalment, els parlaments es van tancar amb un emotiu pastís d’aniversari i un obsequi per part de l’Ajuntament de Cubelles.


L’acte, a més, va servir per rememorar tots els anuncis promocionals que s’han fet durant aquests anys. També s’hi va estrenar l’espot del Cerkabirra 2014, dedicat a la disbauxa, l’alegria i la festa que es viu durant aquell dia, i que es resumeix en l’eslògan “Que corri !”.






Font: Eix Diari


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles