El programa Game Over pretén dur a reflexió al públic juvenil al que s’adreça sobre les seqüeles que afecten al sistema nerviós central derivades dels accidents de trànsit. L’acte s’ha iniciat amb la projecció de material audiovisual coordinat per un jove afectat d’una lesió medul·lar i posteriorment s’ha generat un debat que pretenia consolidar la experiència pedagògica i vivencial d’aquest programa.
Aquest mateix programa, es va dur a terme a l'Ins Les Vinyes fa unes setmanes.
També, el passat 4 d’abril a l’INS Cubelles la regidoria de Joventut i la regidoria d’Igualtat van organitzar conjuntament un taller de reflexió sobre la violència de gènere als alumnes de 1er. de batxillerat.
El taller realitzat deriva d’un projecte anomenat “VEUS” que és un projecte creatiu de l’Associació Teatral Mousiké amb el que es vol sensibilitzar la societat sobre la violència de gènere. L’objectiu principal és el de donar una dimensió pública a la veu de les dones que han estat maltractades i denunciar els estereotips repressius masclistes.
El projecte consisteix en la creació d’uns tallers de reflexió sobre la violència de gènere, a partir del documental “Ferides” (que va ser dirigit per Susanna Barranco, l’any 2008, amb el suport de l’Institut Català de les Dones), en el qual apareixen entrevistades dones que han patit maltractaments masclistes. Es pot veure un tràiler d’aquets documental a aquest enllaç: http://vimeo.com/morganstance
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada