Pàgines

dimarts, 6 de maig del 2014

acl'Ustics'2014 - MÚSICA JOVE A LA PLATJA a VNG

Aclústics 2014

Un estiu més, l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, el Xiringuito l'U i el Consell Comarcal del Garraf organitzen els Aclústics – Música Jove a la platja, cicle de concerts que es faran els dimarts i dimecres de juliol i agost, de 9 a 11 de la nit, al Xiringuito l'U de la platja de Ribes Roges, a Vilanova i la Geltrú.

Aquest programa ofereix per quart any consecutiu un entorn com la platja per acollir grups musicals, amateurs o amb experiència, que vulguin tocar a la vora del mar. La convocatòria és oberta a tots els grups i solistes que hi participin de manera desinteressada, ja que no hi ha compensació econòmica.

Les dates disponibles són:
8, 9, 15, 16, 22 i 23 de juliol
12, 13, 19, 20, 26 i 27 d'agost

L'estil musical s'ha de poder adaptar al format acústic: pop, rock, blues, folk, jazz, rumba, flamenc, etc. tot i que hi haurà a disposició dels participants un equip de so i llums (pots demanar les especificacions tècniques). Es recomana un repertori mínim d'una hora, malgrat que es poden programar dos grups el mateix dia, amb un repertori menor.

Per inscriure's cal omplir el formulari que trobeu en aquest enllaç, fins al 2 de juny de 2014. Si us plau, procureu omplir tots els camps amb el màxim d'informació. Un cop finalitzada la inscripció, l'organització farà la selecció de grups amb criteris com l'adequació de la proposta musical, la procedència, edats i disponibilitat de dates. La programació es confirmarà la segona setmana de juny.

Per a més informació i resoldre dubtes, podeu contactar amb joventut@vilanova.cat.

Joves músics, animeu-vos a participar!

Organitza: Ajuntament de Vilanova - Consell Comarcal del Garraf - Xiringuito l'U
Col·labora: ECMM - Freqüències - Musicarea - Canal Blau

Aclústics a youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles