Pàgines

divendres, 6 de juny del 2014

PROGRAMA FÒRMULA JOVE A SITGES


Has deixat d'estudiar i no trobes feina perquè et falta experiència?

Apunta't i aprèn Hostaleria i Comerç

La Regidoria de Joventut de Sitges i el CIES Nivell 10 impulsen el programa Fórmula Jove que promou l'Agència Catalana de Joventut amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral i l'adquisició d'experiència a joves de Sitges i de la comarca amb baixa qualificació en la formació.
El programa, que també compta amb la col·laboració tècnica del Consell Comarcal del Garraf contarà d'una part teòrica i una pràctica directament en una empresa amb l'objectiu de formar els joves participants en el programa en els mòduls de Comerç i Marquèting, i Hostaleria i Turisme. Un cop finalitzat el curs, obtindran un diploma i el títol oficial de carretoner transplanter (mòdul bàsic) i el títol homologat en higiene alimentària.

El curs començarà el 25 de setembre i acabarà el mes de desembre.

Condicions per poder inscriure's al Fórmula Jove:

- tenir entre 16 i 24 anys
- ser de la comarca del Garraf
- no estudiar ni treballar en el moment del curs
- sense formació prèvia en hostaleria i turisme ni en comerç i màrqueting

Les persones interessades han de tramitar una preinscripció al CIES Nivell 10 o a l'Espai Jove. Posteriorment hauran d'assistir a una sessió informativa i superar una entrevista d'idoneïtat:

Nivell 10
 C/Gabriel Pallarés nº12 (Sitges)
Telèfons: 93 894 40 61 - 93 894 49 58

Espai Jove de Sitges
C/Josep Soler i Tasis, 4 (Sitges)
Telèfon: 93 894 20 47

Per a les pràctiques es compta amb a col·laboració de més de 700 empreses de serveis que es concentren principalment en el Gremi d'Hostaleria de Sitges, l'ADEG i diverses associacions de comerciants. L'alumnat podrà realitzar les pràctiques dels coneixements adquirits en la part teòrica del programa, amb 80 hores de pràctiques a l'empresa designada.

Fes clic en la pàgina web de l'Ajuntament de Sitges per a més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles