divendres, 6 de juny de 2014

PROGRAMA FÒRMULA JOVE A SITGES


Has deixat d'estudiar i no trobes feina perquè et falta experiència?

Apunta't i aprèn Hostaleria i Comerç

La Regidoria de Joventut de Sitges i el CIES Nivell 10 impulsen el programa Fórmula Jove que promou l'Agència Catalana de Joventut amb l'objectiu de facilitar la inserció laboral i l'adquisició d'experiència a joves de Sitges i de la comarca amb baixa qualificació en la formació.
El programa, que també compta amb la col·laboració tècnica del Consell Comarcal del Garraf contarà d'una part teòrica i una pràctica directament en una empresa amb l'objectiu de formar els joves participants en el programa en els mòduls de Comerç i Marquèting, i Hostaleria i Turisme. Un cop finalitzat el curs, obtindran un diploma i el títol oficial de carretoner transplanter (mòdul bàsic) i el títol homologat en higiene alimentària.

El curs començarà el 25 de setembre i acabarà el mes de desembre.

Condicions per poder inscriure's al Fórmula Jove:

- tenir entre 16 i 24 anys
- ser de la comarca del Garraf
- no estudiar ni treballar en el moment del curs
- sense formació prèvia en hostaleria i turisme ni en comerç i màrqueting

Les persones interessades han de tramitar una preinscripció al CIES Nivell 10 o a l'Espai Jove. Posteriorment hauran d'assistir a una sessió informativa i superar una entrevista d'idoneïtat:

Nivell 10
 C/Gabriel Pallarés nº12 (Sitges)
Telèfons: 93 894 40 61 - 93 894 49 58

Espai Jove de Sitges
C/Josep Soler i Tasis, 4 (Sitges)
Telèfon: 93 894 20 47

Per a les pràctiques es compta amb a col·laboració de més de 700 empreses de serveis que es concentren principalment en el Gremi d'Hostaleria de Sitges, l'ADEG i diverses associacions de comerciants. L'alumnat podrà realitzar les pràctiques dels coneixements adquirits en la part teòrica del programa, amb 80 hores de pràctiques a l'empresa designada.

Fes clic en la pàgina web de l'Ajuntament de Sitges per a més informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...