Pàgines

dimarts, 9 de setembre del 2014

TORNEM A SER AQUÍ AMB LES PILES CARREGADES!!!


Fa molts dies que no estem per aquí i ens hem de posar al dia... hi ha novetats en diferents temes, així que ens anirem actualitzant! El blog, per apartats ja està actualitzat, però us farem un recull en aquest post i així ho teniu una mica més a mà!


Si tens ganes d'inscriure't a cursos o et vas quedar amb les ganes de començar un cicle formatiu de formació professional.... has tingut sort!

PREINSCRIPCIÓ EXTRAORDINÀRIA A LA FORMACIÓ PROFESSIONAL
Si no l'has fet o t'has quedat fora de la preinscripció de maig/juny als cicles formatius, aquest any per primer cop hi ha una preinscripció extraordinària al mes de setembre.

La preinscripció és el tràmit que cal fer per poder accedir a un centre per cursar-hi un cicle de grau mitjà o superior de formació professional, encara que es cursin altres ensenyaments en el mateix centre. Un cop admesos, els sol·licitants han de formalitzar la matrícula en les dates establertes al calendari.

El dia 5 de setembre van sortir publicats els centres i els cicles que encara tenen places vacants. Els dies 8, 9 i 10 de setembre podràs fer la preinscripció als centres. En els següents enllaços podràs accedir al tràmit actiu pels CFGM i pels CFGS.

Si pel contrari ja tens un doctorat, una enginyeria, una arquitectura, una llicenciatura, una diplomatura o un títol de grau superats i vols ser professor/a d'ensenyaments secundaris (ESO, batxillerat i formació professional) aquests dies també pots fer la preinscripció per internet:

PREINSCRIPCIONS AL MÀSTER DE FORMACIÓ DEL PROFESSORAT (ANTIC CAP)

Si vas fer un CFGM i aquest any no tens clar que vols fer...et proposem un interessant CURS D'INTRODUCCIO AL MON DEL GUIA TURISTIC I D'ENOTURISME d'un mes de durada que et pot obrir algunes portes i també, algunes curiositats. A Vilafranca del Penedés. Inscripcions fins al 25 de setembre aquí!

Potser ja estàs inscrit/a i el que vols es trobar alguna beca per cobrir part de les despeses dels teus estudis o tens ganes de marxar a l'estranger a fer les teves pràctiques o a treballar! Fes una ullada al nostre apartat de CONCURSOS i BEQUES. Per exemple hi ha unes beques que van adreçades a persones amb titulació universitària que no tinguin més de trenta anys i que vulguin formar-se en el sector de la promoció turística.

Les places que s’ofereixen enguany són:

- 1 Madrid
- 1 Frankfurt
- 3 París
- 2 Brussel·les
- 1 Londres

Tens temps fins el 30 de setembre!

O potser el que tens és temps lliure i tens ganes de presentar-te algun concurs, també pots visitar el nostre apartat de CONCURSOS I BEQUES i potser, endur-te algun premi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles