dilluns, 27 d’octubre de 2014

UN CAMIÓ PINTAT PELS JOVES DEL TALLER DE GRAFITI DE L'ESPAI JOVE MARXA CAP AL SÀHARA


Acció Solidària amb el Sàhara de Vilanova i la Geltrú ha participat en la recollida d'aliments, medicaments i mantes per ajudar i reconstruir els efectes dels aigüats a l'Aaiun als campaments de refugiats saharauís.

Aquesta entitat es va posar en contacte amb l'Ajuntament de Cubelles per veure si els i les joves participants en el curs intensiu de grafiti els hi agradaria participar en el projecte i pintar el camió que portaria cap al Sàhara els alimets, medicaments i mantes que havien estat recollint durant les setmanes anteriors. Els i les joves del taller, no van dubtar ni un moment i disposats en participar en aquesta iniciativa solidària, no van parar fins que, amb dificultats per poder fer coincidir els calendaris de tots/es els implicats/des, van poder realitzar la pintada amb un èxit total en el seu resultat final.

Aquí us deixem unes fotos del procés i del resultat final, que com diu el Diari de Vilanova, els artistes que finalment van coincidir en el dia i l'hora quan el camió estava a punt, són membres del col·lectiu Cruzific Arte i participants al Curs intensiu de grafiti realitzat per l'Espai Jove de Cubelles del 24 de setembre i fins el 22 d'octubre. Podeu veure també el resultat final d'aquest taller al mur de l'Institut Cubelles de Cubelles o si ens visites a la nostra pàgina de facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...