Pàgines

dimarts, 18 de novembre del 2014

CONCURS CARTELL CAMPANYA PREVENCIÓ DE LA SALUT DURANT ELS CARNAVALS

Convocat pel Consell Comarcal del Garraf i amb la participació de tots els ajuntaments de la comarca, el premi serà una tauleta iPad mini 16 GB



Introducció
El Consell Comarcal del Garraf convoca el concurs del cartell de prevenció Carnaval 2015, amb la participació dels ajuntaments de Vilanova i la Geltrú, Sant Pere de Ribes, Sitges, Cubelles, Canyelles i Olivella.

Participants
El concurs és obert a qualsevol jove de la comarca del Garraf o matriculat/da en un centre educatiu del Garraf, amb edat compresa entre els 18 i els 35 anys, ambdós inclosos. Els i les participants es podran presentar de forma individual o col·lectiva.

Format
Es pot realitzar amb qualsevol tècnica (dibuix, pintura, disseny assistit per ordinador, collage, fotografia, etc.) Les obres han de tenir la resolució suficient com per ser reproduïdes en un cartell mida DIN A3 vertical. Caldrà reservar una franja a la part inferior del cartell destinada als logotips de promotors i col·laboradors.

Tema
La finalitat del cartell és fer prevenció dels riscos associats al consum de drogues (alcohol, cànnabis, MDMA, etc) durant les festes de carnaval a tota la comarca del Garraf, mirant d’emetre un missatge positiu sobre la conducta dels joves en aquest entorn. Paraules clau: respecte, responsabilitat, transport, límits, seguretat, etc...

Presentació d’obres
Cada artista podrà presentar un número d’obres il·limitat. Els cartells s’han de presentar sense signar, hauran de ser originals, únics i s’han de tenir els drets de les imatges utilitzades.

S’entregaran en format digital (jpg o pdf) en un CD i a la portada s’escriurà el nom de l’obra sense desvetllar la identitat de l’artista. Amb cada original s’ha de lliurar un sobre tancat, a l’interior del qual constaran: el nom i cognoms de l’artista, l’adreça, la data de naixement i el telèfon de contacte.

Els treballs es poden presentar a:
Oficina Jove Garraf (Vilanova i la Geltrú), Espai Jove (Sitges), OAC Ribes i OAC Roquetes (Sant Pere de Ribes), Espai Jove (Cubelles), Ecijove (Canyelles) i Punt Jove (Olivella).

Termini
El termini d’admissió d’obres finalitzarà el divendres 19 de desembre de 2014.

Premi
Hi haurà un sol premi, consistent en una tauleta iPad mini 16GB Wi-fi, aportat per les regidories de joventut dels ajuntaments de la comarca.

Jurat
El jurat estarà integrat per 3 tècnics de Joventut de la comarca del Garraf, 1 tècnic de prevenció de la salut del Programa TRACA del Consell Comarcal Garraf i 1 tècnic de l’Assessoria sobre consum de drogues de l’Oficina Jove Garraf.

Criteris de valoració
Per a la valoració dels treballs presentats el jurat tindrà en compte, de forma prioritària, els criteris següents: creativitat, impacte visual, missatge positiu, llenguatge juvenil i adequació a tot el territori de la comarca del Garraf.

Veredicte
El veredicte del jurat es farà públic durant el mes de gener i es donarà a conèixer al guanyador o guanyadora via telefònica. La decisió del jurat serà inapel·lable. El jurat es reserva el dret a declarar desert el concurs, així com de resoldre qualsevol imprevist.

Condicions
La persona guanyadora ha d’estar a disposat a qualsevol canvi en el cartell o per adaptar l’obra en format flyer, banner... o qualsevol altre format publicitari en cas que sigui necessari.

El cartell guanyador passarà a ser propietat del Servei de Joventut del Consell Comarcal i els serveis de Joventut dels Ajuntaments de la comarca del Garraf, que en tindrà tots els drets d’imatge.

La participació en aquest concurs pressuposa l’acceptació d’aquestes bases.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles