Pàgines

dilluns, 17 de novembre del 2014

Monòleg "No solo duelen los golpes"

Pamela Palenciano sap del què parla. De fet parla de la seva pròpia experiència. Durant 6 anys de la seva vida va conviure amb una persona que la maltractava. Després de superar-ho, ha convertit aquest record en un taller que ens oferirà proper 26 de novembre a les 18.00, al Cinema Mediterrani, en motiu del Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones.

Mònoleg Pamela PalencianoEl taller s'anomena "No solo duelen los golpes", i a part d'explicar com va viure la Pamela aquells traumàtics anys, també treu a la llum el model educatiu sexista, el tabú que suposa entre els i les joves parlar sobre violència de gènere, els rols estigmatitzats d'home i dona i, sobretot, les múltiples formes de violència que poden patir les dones, més enllà del maltractament físic.

Malgrat la duresa de la situació i el fet que la violència masclista és ben present en la nostra societat, el taller ofereix un punt de vista positiu, i és que es pot sortir d'aquesta situació.

Un taller que remou consciències i que denuncia una situació que a Catalunya pateixen pràcticament el 50% de les nostres joves. Un taller que pretén posar fre a la violència masclista, un taller que no us podeu perdre.

http://nosoloduelenlosgolpes.blogspot.com.es/ 
Entrevista a Pamela Palenciano

Gratuït

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles