dilluns, 17 de novembre de 2014

Monòleg "No solo duelen los golpes"

Pamela Palenciano sap del què parla. De fet parla de la seva pròpia experiència. Durant 6 anys de la seva vida va conviure amb una persona que la maltractava. Després de superar-ho, ha convertit aquest record en un taller que ens oferirà proper 26 de novembre a les 18.00, al Cinema Mediterrani, en motiu del Dia Internacional Contra la Violència vers les Dones.

Mònoleg Pamela PalencianoEl taller s'anomena "No solo duelen los golpes", i a part d'explicar com va viure la Pamela aquells traumàtics anys, també treu a la llum el model educatiu sexista, el tabú que suposa entre els i les joves parlar sobre violència de gènere, els rols estigmatitzats d'home i dona i, sobretot, les múltiples formes de violència que poden patir les dones, més enllà del maltractament físic.

Malgrat la duresa de la situació i el fet que la violència masclista és ben present en la nostra societat, el taller ofereix un punt de vista positiu, i és que es pot sortir d'aquesta situació.

Un taller que remou consciències i que denuncia una situació que a Catalunya pateixen pràcticament el 50% de les nostres joves. Un taller que pretén posar fre a la violència masclista, un taller que no us podeu perdre.

http://nosoloduelenlosgolpes.blogspot.com.es/ 
Entrevista a Pamela Palenciano

Gratuït

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...