Pàgines

dilluns, 1 de desembre de 2014

Finalitzen les obres al centre de dones Violeta de Cubelles

El centre d’informació i assessorament per a dones Violeta ja té enllestides les obres que han transformat la planta baixa de la coneguda com casa Zafra en un nou equipament municipal dedicat a les dones i entitats feministes del municipi des d’on es podran atendre les necessitats d’aquest col·lectiu a més d’organitzar nombroses activitats. El nom del nou espai de relació entre les dones i entitats del municipi va ser escollit en el darrer Consell de les Dones, celebrat a finals de setembre.

L’actuació, valorada en uns 125.000 euros i que ha estat finançada íntegrament per la Diputació de Barcelona, ha consistit en habilitar els 190 m2 de magatzem i pati exterior de la planta inferior de l’immoble en un equipament públic que s’ha dividit en vuit espais. En primer lloc un hall de benvinguda a peu de carrer i que dóna pas al despatx destinat a les entitats municipals de dones i a un passadís distribuïdor a la resta d’espais. Una sala d’atenció a la dona, l’arxiu i una sala polivalent per fer-hi tallers però que també estarà equipada per poder fer funcions de menjador es completa amb l’espai més gran de l’equipament, una sala de formació que serà equipada amb ordinadors, projector i cadires amb un aforament superior a les 70 persones. El mobiliari que s’adquirirà és plegable i permetrà que s’apili per deixar la sala buida per a la realització d’altres tipus d’activitats que requereixin espai lliure de taules i cadires. Finalment, la part posterior de la planta acollirà un espai exterior amb zona enjardinada i un llarg banc per seure.

+ info
Font: web Ajuntament de Cubelles
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

INAUGUREM L'ESPAI JOVE NOU!

És una realitat! Ja et podem dir que el divendres 24 de març a les 19 h. inaugurem el nou Espai Jove de Cubelles! Et convidem a venir i gaud...