Pàgines

dimecres, 21 de gener del 2015

Jornada Futbolnet, aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú

Es disputaran partits de 3x3 durant tota la tarda

Aquest dissabte 24 de gener, de 17 a 19 hores, se celebrarà a Vilanova i la Geltrú la Jornada Futbolnet. Un projecte de la Fundació del F.C.Barcelona que utilitza el futbol per fomentar valors entre els joves, basat en la metodologia Futbol3, una eina d'intervenció social nova a Catalunya però reconeguda a d'altres països del món. Aquest innovador mètode reeduca a través de l'esport i permet treballar amb grups de joves temes com la convivència, la discriminació, el gènere, etc.
Els equips són de 3 participants
L'activitat es farà a la plaça de les Neus, on s'instal·larà un camp de futbol de 16 x 8 metres. Durant les dues hores els nois i noies que formen part el projecte Aramunt ensenyaran a tothom qui ho vulgui els valors del Futbolnet. I ho faran de manera activa amb l'organització de partits amistosos 3x3.

Per poder-hi participar cal tenir entre 12 i 16 anys. Els equips poden ser masculins, femenins o mitxes.

Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer a través d'internet a l'adreça esports@vilanova.cat indicant el nom de l'equip, així com els noms i cognoms dels tres participants. També es poden fer inscripcions el mateix dissabte a les 16.30 a la carpa d'informació que estarà instal·lada a la plaça de les Neus. Els equips són de 3 participants.

L'activitat utilitza el futbol com a eina per fomentar valors entre els joves. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles