dimecres, 14 de gener de 2015

Marató de Donants de sang 2.0 de Catalunya

La Marató que salvarà vides

Els catalans i les catalanes han mostrat en moltes ocasions el seu tarannà solidari. En aquesta ocasió la Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya us convida a participar i compartir la vostra sang de la manera més social.


S’anomena 2.0 perquè podràs reservar dia i hora per Internet i evitar esperes innecessàries el dia de la donació. Del 16 al 23 de gener, de ben segur que pots obrir un parèntesi en la teva rutina diària i trobar un moment per participar. Hi haurà punts de donació repartits per tot el territori català.

2.0 perquè si no pots donar sang, per la raó que sigui o simplement tens pànic a les agulles, també pots participar fent difusió d’aquesta campanya, piulant un tuit, publicant una entrada a les xarxes socials amb l’etiqueta #MaratoDonantsCat o enviant un missatge per correu electrònic. Cada vegada que un amic teu s’inscrigui gràcies a tu rebràs un correu d’agraïment.

L’activitat està organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el Banc de Sang i Teixits i amb la col•laboració de diversos municipis, empreses i institucions.

Siguis el tipus de donant que siguis, si tens entre 18 i 65 anys i peses més de 50 quilos, COMPARTEIX LA TEVA SANG!


Més informació i #MaratoDonantsCat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...