Pàgines

dimecres, 14 de gener del 2015

Marató de Donants de sang 2.0 de Catalunya

La Marató que salvarà vides

Els catalans i les catalanes han mostrat en moltes ocasions el seu tarannà solidari. En aquesta ocasió la Marató de Donants de Sang 2.0 de Catalunya us convida a participar i compartir la vostra sang de la manera més social.


S’anomena 2.0 perquè podràs reservar dia i hora per Internet i evitar esperes innecessàries el dia de la donació. Del 16 al 23 de gener, de ben segur que pots obrir un parèntesi en la teva rutina diària i trobar un moment per participar. Hi haurà punts de donació repartits per tot el territori català.

2.0 perquè si no pots donar sang, per la raó que sigui o simplement tens pànic a les agulles, també pots participar fent difusió d’aquesta campanya, piulant un tuit, publicant una entrada a les xarxes socials amb l’etiqueta #MaratoDonantsCat o enviant un missatge per correu electrònic. Cada vegada que un amic teu s’inscrigui gràcies a tu rebràs un correu d’agraïment.

L’activitat està organitzada pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb el Banc de Sang i Teixits i amb la col•laboració de diversos municipis, empreses i institucions.

Siguis el tipus de donant que siguis, si tens entre 18 i 65 anys i peses més de 50 quilos, COMPARTEIX LA TEVA SANG!


Més informació i #MaratoDonantsCat


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles