Pàgines

dimecres, 4 de febrer del 2015

Cartell guanyador del Concurs del cartell de prevenció Carnaval de la comarca del Garraf

La vilanovina Irene García guanya el Premi del 1er Concurs del Cartell de Prevenció pel Carnaval

La campanya de difusió inclou cartells, fullets informatius, banderoles i altres materials de suport de gran format, com lones o pancartes.


Aquest concurs, convocat conjuntament per les regidories de joventut dels ajuntaments i el Consell Comarcal del Garraf, tenia la finalitat de crear un cartell per una campanya de prevenció a tota la comarca sobre els riscos associats al consum de drogues (alcohol, cànnabis, etc), durant les festes de carnaval. El concurs estava obert a joves de la comarca o matriculats/des en un centre educatiu del Garraf, amb edat compresa entre els 18 i els 35 anys, ambdós inclosos.

El jurat, conformat per Dídac Contreras, tècnic de joventut de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú; Lluís Cucurull, tècnic de prevenció de la salut del projecte TRACA; Alberta Morera, tècnica de joventut del Consell Comarcal del Garraf; César Rivera, tècnic de l’assessoria sobre consum de drogues de l’Oficina Jove Garraf i Txell Sastre, dinamitzadora de l’Espai Jove Cubelles, va decidir per unanimitat, un cop revisades les 8 propostes presentades, que el premi s'atorgués a la proposta “No tot s’hi val”, presentada per Irene García.

La guanyadora va comentar que el seu disseny “vol transmetre un missatge positiu mitjançant les icones de les xarxes socials que més utilitzen els joves”.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles