Pàgines

dilluns, 11 de maig del 2015

Aclústics 2015 a Vilanova i la Geltrú

Aquest estiu a Vilanova i la Geltrú torna la V edició de Aclústics – Música Jove a la platja, un cicle de concerts que acull a grups musicals, amateurs o amb experiència que tinguin ganes de tocar a la vora del mar. 
Aclústics 2015. ogo
L'Aclústics es farà tres dies a la setmana: els dimarts, dimecres i dijous de juliol i agost, de 9 a 11 de la nit, al Xiringuito l'U de la platja de Ribes Roges, a Vilanova i la Geltrú.

Oberta la convocatòria dels Aclústics, fins a l'1 de juny. La convocatòria és oberta a tots els grups i solistes que vulguin participar-hi de manera desinteressada, ja que no hi ha compensació econòmica.

Les dates disponibles són les següents (amb doble programa d'actuacions en cadascuna d'elles):

7, 8, 9, 14, 15, 16, 21, 22 i 23 de juliol
11, 12, 13, 18, 19, 20, 25, 26 i 27 d'agost

L'estil musical s'ha de poder adaptar al format acústic: pop, rock, blues, folk, jazz, rumba, flamenc, etc. tot i que hi haurà a disposició dels participants un equip de so i llums. Es recomana un repertori mínim d'una hora, malgrat que es poden programar grups amb un repertori menor.

A continuació les característiques de l'equip de so:

1 taula DAP audio 6 canals XLR + 2 línies amb efectes GIG-12
2 microfons de veu DM-2500 amb cable i peu de micro
2 altaveus autoamplificats BHM BOX 212A/DSP

Per inscriure's cal omplir aquest formulari, fins a l'1 de juny de 2015. Si us plau, procureu omplir tots els camps amb el màxim d'informació. Un cop finalitzada la inscripció, l'organització farà la selecció de grups amb criteris com l'adequació de la proposta musical, la procedència, edats dels participants i disponibilitat de dates. La programació es confirmarà la segona setmana de juny.

Si teniu dubtes o voleu saber més coses, podeu contactar amb joventut@vilanova.cat.

Contingut relacionat:
Aclústics Xiringuito L'Ú
Aclústics youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles