Pàgines

dimarts, 26 de maig del 2015

Presentació del llibre il·lustrat “813" a la Masia en Cabanyes

Dissabte 30 de maig a les  11h a la Masia d'en Cabanyes es farà la Presentació del llibre il·lustrat “813, Truffaut per Paula Bonet”.  

813, Truffaut per Paula BonetIl·lustradora de renom internacional, Paula Bonet presenta aquest llibre d’homenatge a François Truffaut, una visió personal sobre el cineasta, amb textos i il·lustracions de la pròpia autora.

Durant l'acte també es presentarà el llibre “Muerte a los hombres malos”, de Laura Torné i Caroline Selmes. Torné, escriptora, guionista i copy vindrà a presentar aquest llibre que ha fet amb la col·laboració de la il·lustradora Caroline Selmes. “Muerte a los hombres malos”, publicat per l'editorial Lunwerg, és, com diu l’autora, “una sanguinolenta massacra, en clau d’humor, basada en experiències reals”.

També es podrà visitar la mostra de projectes d'artistes locals a la Sala de les Voltes:
Maria Fontanals, il·lustradora
Jordi Caba, dissenyador
Marta Moreno, fotògrafa 

Aquesta activitat es realitza amb la col·laboració de VIDA Festival, en el marc de VIDA ART, on també es podrà gaudir d’una mostra de diferents projectes d’artistes locals així com música als jardins.

En acabar les presentacions dels llibres podreu gaudir de música i servei de bar, a càrrec de GROOVEROGER DJ i de VIDA Festival als Jardins de la façana.

A les 13h hi haurà portes obertes al Centre d’Interpretació del Romanticisme Manuel de Cabanyes, amb una visita guiada.

Horari: 11h
Lloc: Masia d'en Cabanyes
Preu: Gratuït

Programa de primavera a la Masia 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles