Pàgines

dilluns, 8 de juny del 2015

Nous cicles formatius de circ i teatre!

La Generalitat de Catalunya ha donat llum verda a la creació de dos cicles formatius nous:

CFGM d'Animació en CIRC: 2000 hores de durada repartides en 10 mòduls i 2 anys formatius. Continguts: col·locació corporal, coneixement del cos, preparació física i entrenament, eines per a la creació, acrobàcia a terra, sobre aparells, parades de mans, aprofundiment en les tècniques de circ, projecte i representació. I formació i orientació laboral, pràctiques en empreses (estudis o tallers) i llengua estrangera –anglès–.

CFGS Tècniques d’ACTUACIÓ TEATRAL: 2000 hores de durada repartides en 9 mòduls i 2 anys formatius. Continguts: tècniques d’interpretació, de moviment, de veu i cant; entrenament en activitats comunicatives, activitats de dinamització, pràctica escènica. I formació i orientació laboral, projecte integrat i pràctiques en empreses (estudis o tallers).

El cicle de circ s'iniciarà a la tardor a l'Escola de Circ Rogelio Rivel amb una oferta de 22 places. Pel que fa al cicle teatral, de moment i segons les últimes notícies, s'impartirà a l'Escola de Teatre El Timbal de Bcn i a l'Aula Municipal de Teatre de Lleida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles