Pàgines

dimecres, 9 de setembre del 2015

Engeguem de nou l’Assessoria de Salut!

Com el curs passat, a l’Espai Jove Cubelles segueix disponible el servei d’Assessoria de Salut per a Joves. Recordem que aquest està dirigit als joves d’entre 12 i 30 anys i a les seves famílies, i que continua a càrrec de la psicòloga Helena Galé, qui la majoria dels joves ja van conéixer a l'institut i a l'Espai.

A través d’aquest servei s’ofereix:

- Un espai on poder demanar orientació, consell o ajuda de manera confidencial , personalitzada i gratuïta. Només cal trucar o escriure un correu a l’Espai Jove per reservar una hora qualsevol dimecres per la tarda.

- Tallers sobre promoció de la salut emocional i afectiva-sexual, que es realitzaran als dos instituts dels municipi durant tot el curs. Si estàs interessat en tractar alguna temàtica concreta, també pots parlar-ho amb els teus professors i fer un taller on treballar-ho.

- Informació sobre salut emocional en els joves a través del programa “Cubelles a les 10” que s’emet a Ràdio Cubelles, on l’Helena hi participa l’últim dimecres de cada mes.


Cal dir que el curs passat el servei de l'Assessoria de Salut va funcionar molt bé, ja que molts joves en van fer ús i  ho van valorar positivament. Esperem que aquest any tingui encara una major presència, ja que gaudir d'una bona salut emocional és un pilar fonamental per créixer, estar bé amb un mateix i atrevir-se amb tots els projectes personals!



Recorda que, com sempre, pots contactar amb nosaltres per telèfon, correu electrònic, facebook o twitter i et posarem en contacte amb l’Helena.

Contacte:

- Telèfon: 93 895 03 61

- e-mail: espaijovesalut@cubelles.org

- Facebook: Espai Jove Cubelles

- Twitter: @ejcubelles

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles