dimarts, 6 d’octubre de 2015

Curs de teatre social adreçat a joves d'entre 15 i 17 anys. Últims dies d'inscripció!!!

El Consell Comarcal inicia un nou projecte de teatre social adreçat a joves entre 15 i 17 anys, de qualsevol municipi de la comarca.

Aquesta proposta combina formació bàsica de teatre social i cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l'anàlisi dels conflictes.

 El curs és gratuït i podrà acollir a 12 joves que es comprometin a assistir les 25 hores formatives. Les sessions es faran durant 7 dissabtes, d'octubre a desembre, en horari de 16:30h. a 19:30h. Tracart serà l'encarregat de la formació i conducció del grup.

Les inscripcions s'han de formalitzar omplint un formulari a la web del Consell Comarcal del Garraf, fins el 7 d'octubre.

Dijous 8 d'octubre tindrà lloc una trobada informativa al Consell Comarcal del Garraf, Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8 de Vilanova i la Geltrú, a les 17:30h.

TOTA LA INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...