Pàgines

dimecres, 4 de novembre del 2015

PROGRAMA DE FORMACIÓ DUAL A ALEMANYA

"The job of my life" és un programa que vol fomentar la mobilitat de joves de països de la Unió Europea que vulguin anar a Alemanya a fer una formació professional, alternant un aprenentatge a les aules, amb un treball remunerat a l'empresa.

El programa permet augmentar les possibilitats d'inserció laboral  de joves aturats a partir de la formació professional i lingüística totalment subvencionada i una percepció econòmica de 818€ mensuals.

Es faran dues sessions informatives prèvies a la sel·lecció dels joves de la comarca, en les que s'explicarà en detall el procés, requisits, avantatges i condicionants. Aquestes sessions tindràn lloc a l'Oficina Jove del Garraf (Rasa del Miquelet, 16, Vilanova i la Geltrú), els dies:

- Divendres 6 de novembre, d'11 a 13h., a càrrec de l'Intitut Idea (Sectors comerç, logística, serveis socials, gastronomía, hostalería i tècnic).

- Dimarts 17 de novembre, de 17 a 19h. a càrrec de Connectum (sectors hostaleria, gastronomia, cura de gent gran i tècnic).

Per poder participar en el programa no és necessari tenir coneixement de l'idioma, ja que el programa inclou un curs d'alemany de 600 hores a Barcelona previ a l'inici de les pràctiques a Alemanya.

Els requisits per poder participaren el programa són:

. Edat: de 18 a 27 anys

. DNI o Permís de treball de llarga duració UE

. Titulació mínima: ESO o CFGM (en queden exclosos els estudiants amb màster universitari)

. Tenir actituds de maduresa, responsabilitat, esforç i compromís

Després d'assistir a la sessió informativa, els joves interessats podran fer la seva candidatura per sol·licitar la seva admissió al programa, i els que en resultin seleccionats iniciaran la seva formació d'alemany a Barcelona el proper mes de gener, amb l'objectiu d'iniciar les pràctiques de 6 setmanes a Alemanya al mes de juliol i, posteriorment, al setembre, iniciar la seva formació professional de 2 o 3 anys.

Per assistir-hi cal fer reserva de plaça a través d'aquest formulari, o bé presencialment a l'Oficina Jove Garraf.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles