Pàgines

dilluns, 25 de gener del 2016

PROGRAMA JOVECOOP

És un programa de formació, que té com a objectiu l'autoocupació i l'emprenedoria, aprofitant els punts forts del territori i utilitzant les noves tecnologies i la innovació. La primera part del programa consisteix en la formació en gestió empresarial i noves tecnologies. La segona part, en l'elaboració d'un pla d'empresa per crear una empresa utilitzant les TIC.

Requisits: 
- Estar inscrit a Garantia Juvenil
- Tenir entre 18 i 29 anys
- No estar treballant
- No estar estudiant
- No estar rebent formació
- Preferentment tenir formació professionalitzadora o CFGS

El programa inclou:

Formació de 45 hores en gestió empresarial ( finances i comptabilitat, i màrqueting) i formació de 105 hores en innovació i noves tecnologies.

Tutorització i seguiment acompanyats d'un emprenedor, per a la creació de la seva pròpia empresa aprofitant les fortaleses del territori i utilitzant les noves tecnologies.

Duració del programa:

El projecte es realitza del 29 de febrer al 21 de juny.

Contacte:

Les persones que estiguin interessades en inscriure's han de dirigir-se a l'Oficina Jove del Garraf (c/ Rasa del Miquelet, 16, Vilanova i la Geltrú), de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Si vols demanar més informació pots contactar amb Cristina Esquiu al 93.814.00.00 ext. 7306.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pack Antiavorriment - Activitats d'estiu per a adolescents a Cubelles!

Inscripcions obertes a partir del 12 de juny a les 16 h. fins una setmana abans de l'inici de cada activitat a www.entrapolis.com . Plac...