dimecres, 24 de febrer de 2016

CONCURS DE CONTES I NARRACIÓ BREU VÍCTOR ALARI

El 20è Concurs de Contes i Narració Breu Víctor Alari 2016 incorpora novetats en les seves modalitats. Amb la voluntat d’estimular la participació i l’interès dels joves, el certament ha creat el PREMI A LA MILLOR LLETRA DE HIP HOP.

El jurat prioritzarà el contingut de la lletra de la cançó que estigui dedicada als 35 anys de Ràdio Cubelles. Hi poden participar totes les persones de 14 a 18 anys, de manera individual o en grup. Les obres presentades han de ser originals i amb la temàtica que no contingui discriminació racial. Les persones participants es responsabilitzaran que no hi hagi drets de tercers i seran responsables de qualsevol reclamació per autoria o plagi. Es valorarà
la lletra (forma i rima), i els continguts (vocabulari i missatge). No s'acceptaran comentaris amb contingut racista, sexista o vulneri algun dret fonamental de la persona. El jurat podrà considerar rebutjar alguna lletra presentada per considerar-la no apropiada a la temàtica proposada. Les obres hauran de ser presentades en els suports següents:
-Si es presenta només la lletra: En paper amb la lletra mecanografiada a doble espai per una sola cara.
- Si es presenta amb suport musical: En format CD o arxiu de so compatible amb PC i degudament etiquetat amb el títol del tema, pseudònim, modalitat i categoria en la que participa.

A més, a petició dels instituts de Cubelles es recupera la modalitat de narrativa juvenil (12 a 18 anys).

Es poden presentar les obres fins el 14 de març a les 13h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROGRAMA XIII FESTA JOVE