Pàgines

dimecres, 16 de març del 2016

CAMPS DE TREBALL 2016

Els camps de treball són estades d'estiu, dirigides a joves de 14 a 29 anys, en què es combinen activitats lúdiques i de lleure amb la realització de tasques de servei a la comunitat, ja sigui ajudant persones, fent tasques de protecció de la natura o realitzant intervencions en el patrimoni.

Els camps de treball que s'organitzen a Catalunya tenen una durada de quinze dies.
Els camps de treball d'intercanvi a altres zones de l'Estat i a l'estranger, poden tenir una durada superior, depenent del tipus de projecte.

Les quotes són les següents:
- Camps de treball a Catalunya amb participants residents a Catalunya: 185 euros.
- Camps de treball d'intercanvi amb la resta de comunitats autònomes: 110 euros.
- Camps de treball d'intercanvi internacional: 130 euros. Pot haver-hi camps de treball a l'estranger que comportin una quota extra.

Pels camps de treball a Catalunya per a menors d'edat i camps de treball d'intercanvi amb les comunitats autònomes, la quota cobreix les despeses d'allotjament, d'alimentació, la direcció tècnica, les activitats de lleure i l'assegurança de responsabilitat civil. D'altra banda, la quota no inclou l'assegurança mèdica, els desplaçaments d'anada i tornada al camp de treball, així com les despeses fora del programa previst.


PERÍODE DE PREINSCRIPCIONS

Per camps de treball a Catalunya per a menors d'edat i d'intercanvi amb la resta de comunitats autònomes: de l'11 d'abril (a partir de les 12h) al 18 d'abril (fins a les 12h), per internet.
Per als camps de treball d'intercanvi internacional, cal que consulteu l'apartat de camps de treball internacionals de la Direcció General de Joventut i escolliu l'entitat que gestiona les inscripcions del camp de treball que us interessa, on us facilitaran aquesta informació.

Per a més informació consulteu la següent web.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Tarda de Jocs de Taula