dimecres, 18 de maig de 2016

8a FESTA JOVE:Hola cubellencs i cubellenques! Des de El Quintal us presentem el nostre acte de l'estiu: un concurs de DJ’s que us dóna la oportunitat de mostrar al poble allò que sabeu fer. Tindrà lloc el 8 de juliol a la Plaça del Mar (coneguda com la Plaça del Charlie Rivel).

Un jurat de DJ’s amb amplia carrera decidiran els cinc finalistes, que tindran l’oportunitat de compartir l’escenari de la festa amb els professionals. El guanyador serà escollit per el jurat el mateix dia del concurs. Us animeu a viure l’experiència? Aquí us expliquem com fer-ho:

- La barreja ha d’estar penjada al Soundcloud amb el hashtag #QSFPRE.
- Els clips han de durar entre 15 i 30 minuts.


- S’haurà d’enviar el link, nom real del concursant i telèfon de contacte al correu associaciojuvenil.elquintal@gmail.com des d’una adreça amb la qual ens puguem ficar en contacte amb vosaltres.


- L’assumpte del correu ha de ser QSFRE/Nom del concursant (pot ser l’artístic).

- Data límit per fer l’entrega del clip: diumenge 17 a juny.

No fa falta ser de Cubelles per participar.

Dijous 24 de juny publicarem els cinc finalistes a les nostres xarxes socials, a l'esdeveniment i al blog, els quals podran punxar el clip a la festa.

Tots i totes podeu venir com a públic a gaudir de la música a càrrec de diferents persones de la professió. Hi haurà barra amb preus assequibles. Us agraïriem molt que compressiu aquí, ja que montar actes per joves porta un gran cost; amb la col·laboració de tots podrem tirar endavant l'associació i fer moltes més activitats i de diferents caràcters.

ENTRADA GRATUÏTA

Molta sort a tots i totes i us esperem el dia 8 amb molta música!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROGRAMA XIII FESTA JOVE