Pàgines

dimarts, 23 d’agost del 2016

Verkami pel llibre dels 20 anys dels Balls Populars de Cubelles!

Què volen fer?
Aquest projecte pretén ser una extensa exposició dels primers 20 anys de vida de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles, fundada el 1996, i la incidència que ha tingut en les festes populars de Cubelles i en la vida social del municipi.

Aquest treball pot contribuir al coneixement de la història de l'associació i pot ser especialment interessant per a totes aquelles persones atretes per la cultura popular i tot el que l'envolta.

Per què es vol fer un llibre?
Per destacar la importància de la fundació de l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles com a consolidació dels balls populars i com a entitat capdavantera del teixit associatiu de Cubelles.

Perquè a finals de 1996 es crea l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles, amb la unió de totes les colles existents en aquell moment (gegants, capgrossos, timbalers, draga, diables, bastons, panderos, pastorets i gitanes), fent una entitat que va fer de revulsiu en la vida social de Cubelles. Va aglutinar una gran part de la joventut cubellenca, sent tot un referent encara vigent de l'activitat cultural i lúdica del poble.

Si vols ampliar la informació i estàs interessat/da en col·laborar, ho pots fer aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles