Pàgines

dimecres, 3 d’agost del 2016

Vols aprendre idiomes i obtenir el títol oficial? Matricula't a l'EOI

Les EOI:  Escoles oficials d'idiomes de Catalunya

Les Escoles Oficials d'Idiomes de Catalunya són centres públics no universitaris de règim especial dedicats a l’ensenyament d'idiomes moderns que depenen del Departament d’Ensenyament de la Generalitat i gestionen les certificacions acadèmiques reconegudes arreu de l'Estat espanyol. Aquests títols són els únics oficials, i es poden obtenir tant en convocatòria oficial, com en convocatòria lliure.

Hi ha 45 Escoles Oficials d'Idiomes a Catalunya i 5 Centres Públics Delegats, que depenen de les escoles de Girona, Lleida i la Seu d'Urgell. Tots ells atorguen certificats de nivell elemental i d'aptitud de coneixement de llengües estrangeres. S'hi pot estudiar alemany, anglès, àrab, català, coreà, espanyol per a estrangers, èuscar, francès, grec, italià, japonès, neerlandès, portuguès, rus i xinès.

L'Escola oficial d'Idiomes Garraf

L’Escola Oficial d’Idiomes Garraf té la seva seu a Vilanova i la Geltrú i s'imparteix alemany i anglès. D’ambdós idiomes s'ofereixen els nivells bàsic (1r i 2n), intermedi (3r) i avançat (4t i 5è). D'anglès també s'ofereix el nivell C1.

Les classes són de 2 hores en dies alterns (dilluns i dimecres o dimarts i dijous) en horari únicament de tarda. Durant el primer trimestre també hi ha classe els divendres alterns.

Preinscripcions:

Si estàs interessat en qualsevol dels idiomes que s'imparteixen a les EOI, per preinscriure't cal que tinguis els 16 anys o els compleixis durant el 2016. També et pots preinscriure als 14 anys, sempre i quan escullis un idioma diferent al cursat com a primera llengua estrangera a l'ESO.

Les sol·licituds es poden fer per a 2 idiomes, i per cadascun d'aquests dos idiomes es poden escollir 2 opcions de centre, i com a màxim 4 opcions d'horari.

Calendari:

- Preinscripció telemàtica de sol·licituds: de l'1 de setembre fins el 5 de setembre de 2016 (aquest últim dia fins les 14 hores).

- Preinscripció presencial : 5 de setembre de 2016, de les 10:00 fins les 13:00 hores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles