Pàgines

dijous, 15 de setembre del 2016

Survival Zombie Cubelles

Durant molt de temps les autoritats han amagat un terrible secret en relació a la central tèrmica de Cubelles... El proper dia 1 d’octubre tota la veritat sortirà a la llum... I l’únic que importarà serà sobreviure.

Arriba a Cubelles Survival Zombie, l’exitós esdeveniment de supervivència.

El proper 1 d'octubre, durant les vuit hores que dura el joc d’escapament, Cubelles serà objecte d’una apocalipsi zombi. El brot s’estendrà infectant a tota la població, que morirà o es convertirà en zombi. El futur i supervivència del municipi estarà en mans dels participants que hauran de superar tota mena de proves sense ser atrapat per cap zombi, cosa que no sol ser fàcil.

World Real Games (WRG), l’empresa que organitza els esdeveniments, organitza cada setmana un apocalipsis zombi a una localitat de l’Estat. Des del mes de febrer han estat organitzant el Survival Zombie Cubelles com si d’una pel·lícula es tractés. Fent localitzacions, escenaris i preparant una trama que només serà coneguda el mateix dia de l’esdeveniment. Cada esdeveniment és diferent i el nostre municipi ha donat molt de joc als organitzadors: Central Tèrmica abandonada, cases de metges on han aparegut restes humanes... No guanyarà qui més corri sinó el més enginyós desentranyant cadascuna de les proves que durant setmanes han preparat a Cubelles. A més, durant el transcurs del joc i si els participants són aconseguits per a l'eix del mal i passen a ser zombis o els dolents de la pel·lícula, tenen la possibilitat de caracteritzar-se com a tals per viure l'experiència des de l'altre costat. Guanya qui millor sap passar-s'ho bé i endinsar-se al món de ficció.
Màxim realisme: Survival Zombie Cubelles va de debò!

WRG vol que el participant senti que és el protagonista de la seva pròpia pel·lícula i no escatima en detalls. Compten amb un equip de maquilladors de 51 persones especialitzades en efectes especials que aconsegueixen que els zombis, els minions i els actors provoquin veritable por.

Zombis, molts zombis. És un dels majors atractius de l'esdeveniment. Mentre els participants superen cada escena i prova, han d'intentar no ser atrapats pels zombis i morir. Si són atrapats, es converteixen en un d'ells després de passar per l'staff de maquillatge. A partir d'aleshores, queden a les ordres del cap d'hordes i han d'intentar ser estrategs per acabar amb els participants. Solen acabar infectats les tres quartes parts dels participants de cada edició. I és que hi ha dos tipus de zombi, els lents i els Z, que són espectacularment ràpids, acròbates i imprudents.

WRG ha preparat una decoració per a Cubelles que farà que els participants s’oblidin del dia en què viuen. Tot per a que els participants siguin els protagonistes d’aquest joc.

L’esdeveniment estarà produït com si d'una pel·lícula es tractés:

Escena inicial a la plaça del Mercat. És el començament del joc i la trama. Els actors introdueixen l'argument mitjançant una posada en escena en la qual intervenen els personatges de la nit. Es realitza al començament i tindrà factors sorpresa per motivar l'acció i participació dels supervivents/participants durant el joc. Alhora, es donen algunes claus que serveixen per jugar correctament durant tota la nit.
Escena intermèdia. Se sol realitzar en la meitat de la nit, amb la intenció d'orientar els jugadors i donar més pistes per complir els objectius. Intervenen alguns dels personatges principals i sol estar carregat d'elements dramàtics.
Escena final. És la més esperada pels participants. És el desenllaç de la trama de la nit i sempre sol haver-hi un element sorpresa que és aplaudit pels supervivents.
Escenes de la trama. En cadascuna d'elles hi ha diversos actors que recreen els principals elements dramàtics del guió, alhora que sotmeten a diverses proves als participants. Solen ser endevinalles i proves físiques que els supervivents han de superar per passar a la següent escena. No estan marcades en cap mapa, de manera que els participants han d'utilitzar el seu enginy per esbrinar, interactuant amb els actors i formant part de la trama com un altre personatge més.

El destí de la vila de Cubelles i evitar que sigui objecte d’un bombardeig massiu resta en mans dels participants. Si vols intentar salvar Cubelles, apunta’t-hi!

Lloc Inici: Plaça del Mercat.
Horari: de 23h a 7h.
Preu: Des de 10€ (Si fas click aquí pots comprar la teva entrada)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles