Pàgines

dimecres, 18 de gener del 2017

Xerrada "Conductes de risc a l'adolescència" a Vng

La sessió estarà dedicada a donar a conèixer a les famílies conceptes bàsics en relació a l'adolescència per tal de poder prevenir des de el marc familiar, conductes de risc en el consum de drogues, la alimentació, la sexualitat i l'afectivitat.

Objectius: Donar a conèixer conceptes bàsics sobre drogues, sexualitat, afectivitat i alimentació. Dotar d'eines a les famílies per millorar la comunicació, l'establiment de normes i límits i la resolució de conflictes entre pares/mares i els seus fills/es.

Proporcionar un espai de reflexió per plantejar dubtes en relació al tema plantejat.

Informar dels recursos existents on acudir davant d'una situació vinculada a conductes de riscs, tant per a famílies com a joves.

Continguts:
L'adolescència: característiques d'aquesta etapa de vida. Conceptes bàsics sobre drogues, sexualitat, afectivitat i alimentació. Com podem prevenir conductes de risc des de la família. Estils educatius, comunicació, normes i límits. Com actuar davant situacions de risc a l'adolescència. Recursos on adreçar-se.

Metodologia: Les tècniques de salut realitzaran una exposició del tema afavorint un clima de resolució de dubtes i/o incerteses de la famílies.


Dates: 19/01/2017
Durada: 1 sessió de 17.30 a 19.30
Destinataris: Pares, mares, familiars i/o tutors/es de persones que es trobin
Lloc:  Institut Municipal d'Educació i Treball. (IMET)  
Adreça: Carrer de la Unió, 81-87

Organització: Institut Municipal d'Educació i Treball. (IMET)
Contacte: Telèfon 938140440
Web:  www.imet.cat/  

Observacions: Cal formalitzar inscripció omplint el següent formulari (enllaç), o bé enviant correu electrònic a clorente@imet.cat o bé trucant al telèfon de l'IMET 938140440 i preguntar per la Cristina Lorente.

Places limitades.

Més informació: Xerrada a càrrec d'Alba Saumell i Laura Ruiz, psicòlogues del programa de prevenció del consum de drogues de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que gestiona ATRA ASSOCIACIÓ.

Enllaç informació xerrada web IMET (enllaç)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles