dimecres, 18 de gener de 2017

Xerrada "Conductes de risc a l'adolescència" a Vng

La sessió estarà dedicada a donar a conèixer a les famílies conceptes bàsics en relació a l'adolescència per tal de poder prevenir des de el marc familiar, conductes de risc en el consum de drogues, la alimentació, la sexualitat i l'afectivitat.

Objectius: Donar a conèixer conceptes bàsics sobre drogues, sexualitat, afectivitat i alimentació. Dotar d'eines a les famílies per millorar la comunicació, l'establiment de normes i límits i la resolució de conflictes entre pares/mares i els seus fills/es.

Proporcionar un espai de reflexió per plantejar dubtes en relació al tema plantejat.

Informar dels recursos existents on acudir davant d'una situació vinculada a conductes de riscs, tant per a famílies com a joves.

Continguts:
L'adolescència: característiques d'aquesta etapa de vida. Conceptes bàsics sobre drogues, sexualitat, afectivitat i alimentació. Com podem prevenir conductes de risc des de la família. Estils educatius, comunicació, normes i límits. Com actuar davant situacions de risc a l'adolescència. Recursos on adreçar-se.

Metodologia: Les tècniques de salut realitzaran una exposició del tema afavorint un clima de resolució de dubtes i/o incerteses de la famílies.


Dates: 19/01/2017
Durada: 1 sessió de 17.30 a 19.30
Destinataris: Pares, mares, familiars i/o tutors/es de persones que es trobin
Lloc:  Institut Municipal d'Educació i Treball. (IMET)  
Adreça: Carrer de la Unió, 81-87

Organització: Institut Municipal d'Educació i Treball. (IMET)
Contacte: Telèfon 938140440
Web:  www.imet.cat/  

Observacions: Cal formalitzar inscripció omplint el següent formulari (enllaç), o bé enviant correu electrònic a clorente@imet.cat o bé trucant al telèfon de l'IMET 938140440 i preguntar per la Cristina Lorente.

Places limitades.

Més informació: Xerrada a càrrec d'Alba Saumell i Laura Ruiz, psicòlogues del programa de prevenció del consum de drogues de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, que gestiona ATRA ASSOCIACIÓ.

Enllaç informació xerrada web IMET (enllaç)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...