Pàgines

dilluns, 6 de març del 2017

Carnets amb avantatges: noves tarifes al 2017

Un ventall de carnets amb descomptes i oportunitats pels teus viatges o activitats d'oci i cultura. Pots fer el que més et convingui a l'Oficina Jove Garraf de Vilanova i la Geltrú

Carnet d'alberguista

Et permet l'allotjament més econòmic a la Xarxa Nacional d'Albergs socials de Catalunya i d'arreu del món de la Xarxa International Hostelling.

Existeixen diferents modalitats:
- Juvenil. Per a joves entre 14 i 29 anys. Cal portar el DNI original, autorització paterna els menors d'edat. Preu 5 euros.
- Adult. A partir dels 30 anys. Cal portar el DNI original. Preu 10 euros.
- De grup. Per a entitats i associacions juvenils, esportives o socioculturals. Cal portar un document amb segell de l'entitat o associació. Preu 16 euros.
- Familiar. Per a famílies amb fills menors de 14 anys. Cal portar el DNI d'un dels pares i el llibre de família o equivalent. Preu 18 euros. En el cas de família nombrosa o monoparental el carnet és gratuït i només és necessari tenir-lo per allotjar-se en albergs de fora de Catalunya.

La seva durada és d'un any a partir de la data d'expedició.

Carnet Internacional d'estudiant (ISIC)

L'ISIC és un Carnet adreçat a estudiants, majors de 12 anys, que estiguin fent qualsevol dels ensenyaments del sistema educatiu (ESO, batxillerat, cicles formatius, universitat...). Et permet obtenir descomptes en museus, teatres, en comprar bitllets d'avió, autobús...Però cal tenir en compte que els avantatges i descomptes poden tenir limitació d'edat. És vàlid per un anys des del moment de l'emissió del carnet..

Per obtenir-lo cal portar el DNI, 1 fotografia i la matrícula o carnet on s'especifiqui què s'està estudiant, en l'any en curs. Preu 9 euros.

Carnet per a professors (TEACHER)

Carnet per a professors en actiu. Permet obtenir descomptes en museus i eventualment en transports.

Per obtenir-lo cal portar el DNI original, 1 fotografia i el certificat original del centre d'ensenyament on es treballa. Preu 9  euros. És vàlid per un anys des del moment de l'emissió del carnet.


International Youth Travel Card (IYTC)

Carnet per a joves de fins a 30 anys. Permet obtenir descomptes en museus, teatres, transport públic, paquets turístics...

Per obtenir-lo cal portar el DNI original i 1 fotografia de carnet. Preu 9 euros. És vàlid per un any des del moment de l'emissió del carnet.


Els carnets només es podran pagar amb targeta o amb full d'ingrès bancari. Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles