Pàgines

dilluns, 20 de març de 2017

Fins el 31 de març oberta la convocatòria del XII Premi de Recerca per a la Pau de la Universitat de Barcelona

El Consell Comarcal del Garraf hi col·labora atorgant un guardó propi al millor treball de recerca provinent de centres educatius de la comarca.

A través de la Fundació Solidaritat UB i l’Institut de Ciències de l’Educació, la Universitat de Barcelona ha convocat la XII edició del Premi de Recerca per a la Pau, per treballs de recerca de batxillerat que hagin estat realitzats per estudiants matriculats als centres educatius catalans durant el curs 2016-17 i que tractin alguna qüestió relacionada amb la cultura de pau.

Els objectius del Premi són promoure l’educació per a la pau en totes les modalitats del batxillerat i enfortir la cultura de pau des de la recerca. Entre les diverses temàtiques vinculades a aquest àmbit hi ha la solidaritat internacional, el desenvolupament humà, la sostenibilitat, els moviments socials, els drets humans, els conflictes, la interculturalitat, etc.

Des de la 5a edició del certamen, el Consell Comarcal del Garraf hi col·labora atorgant un guardó propi al millor treball de recerca per a la pau provinent d’algun centre educatiu de la comarca (segons el veredicte del jurat). El guardó consisteix en una tauleta electrònica per a l’estudiant.

El Premi el resol un jurat interdisciplinari format íntegrament per professorat de la Universitat de Barcelona, tenint en compte aspectes com la vinculació i la coherència del treball amb la cultura de pau; el raonament crític i el rigor metodològic de la recerca; la integració de les dimensions local i global de la temàtica; l’originalitat i la contribució del treball a dotar de contingut la cultura de pau.

Els treballs per optar al premi es poden presentar a la Fundació Solidaritat UB (C/ Melcior de Palau, 140, de Barcelona), fins al 31 de març del 2017. Els treballs dels centres educatius del Garraf es poden presentar a la seu del Consell Comarcal. (Plaça Beatriu de Claramunt, 5-8).

Les bases de la convocatòria es poden consultar a http://www.solidaritat.ub.edu/premi_pau/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada