Pàgines

dimarts, 20 de juny del 2017

Carla Soto guanya la sisena edició dels premis de batxillerat de Cubelles

S’han seleccionat com a finalistes un total de 9 obres d’alumnes de l’INS Cubelles

Carla soto premis batxilleratEl treball titulat ‘Tendències clàssiques en la moda actual’, de Carla Soto, ha estat el més ben valorat entre els 9 presentats a la VI edició dels premis de batxillerat dels alumnes de l’INS Cubelles, que impulsa la regidoria d’Ensenyament. Andrea Navarro, amb el treball de recerca ‘La resposta de la UE a judici’ i Mar Soto, amb ‘Les intel·ligències múltiples: una proposta per a reduir el fracàs escolar’, han obtingut la segona i tercera posició.

El jurat qualificador, en paraules de la seva presidenta, la inspectora d’educació de Barcelona Comarques, Ma. Cinta Serrés, va destacar que “tots els treballs estan a l’altura i ha estat una tasca molt difícil de decidir tres premis”.

L’acte va estar presidit per l’Alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i la regidora d’Ensenyament, Ester Pérez. Pérez va agrair la tasca dels membres del jurat qualificador (Ma Cinta Serres, Àngels Fuster, Francesc Banyuls, Sandra López i Sergio Gallart) així com a tots els participants, que van rebre un obsequi:
Accelerador de Partícules, de Marc Saavedra
Biotecnologia dels combustibles, de Víctor García
La ràdio i la música: dos vies de comunicació massiva, d’Irene Sánchez
La felicitat i la salut, de Mireia Puche
Animals exòtics, llibertat o captivitat, de Mar Salvador
Estigma social i discapacitat psíquica i mental, de Míriam Fernández

Els premis pretenen reconèixer l’esforç de l’alumnat de 2n de batxillerat de Cubelles, a través del treball de recerca que han de presentar per superar el curs. L’acte el va cloure l’Alcaldessa, Rosa Fonoll, felicitant al professorat, al jurat i, en especial, a tots els alumnes participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles