Pàgines

dimarts, 24 d’octubre del 2017

Idees per treballar aquest Nadal

Treballar al Nadal pot suposar-te un ingrés extra si estàs estudiant i pot ser una primera experiència dins el món laboral.

Quan pots començar a buscar feina? Les empreses publiquen les ofertes de feina per treballar al Nadal a partir del mes d'octubre, ja sigui a través de les seves pròpies xarxes socials, de la seva web (a l'apartat "Treballa amb nosaltres"), anuncis, o mitjançant empreses de treball temporal, etc. Durant el mes de novembre fan el procés de selecció i al desembre les persones ja estan contractades.

Ser proactiu: a banda d'enviar el teu currículum, pots trucar a l'empresa per assegurar-te que han rebut el teu CV i interessar-te pel procés de selecció. Per donar-te a conèixer, pots ajudar-te també amb la creació d'un blog propi, amb vídeos, articles que hagis escrit, etc que ajudin a definir-te i des d'on l'empresa et pugui conèixer. També pots fes servir la teva xarxa de contactes, ja siguin amics, coneguts i/o familiars, per anunciar que estàs buscant feina.

Et recomanem veure aquest videoconsell de la Isabel Mata, Orientadora Laboral del CCB.

Perfils amb més demanda durant el Nadal: el sector del comerç, l'oci i el lleure, l'hoteleria, la logística/distribució i l'esquí. Dins d'aquests cinc àmbits laborals pots desenvolupar moltes i variades tasques: des d'atendre al públic en una botiga, embolicar regals, fins a treballar de monitor d'esquí a les pistes, fer de cambrer/a, fer de recepcionista a un hotel, monitor d'activitats dirigides, treballar en grans magatzems, etc.

A més a més, si busques feina a l’estranger tens aquest taller:
“Sóc estudiant i vull treballar aquest nadal  a l’Estranger”si busques feina per Nadal a l’estranger:
• Santa Coloma de Gramenet al CRJ Mas Fonollar (C/Sant Jeroni, 1-3) Dimarts, 24 d’Octubre  de 18h a 20h. + Informació i inscripcions

Guia Treballar al NadalEn aquesta guia trobaràs consells de com i on trobar feina per a treballar durant el Nadal.

I no t'oblidis d'anar revisant l'apartat d'Ofertes de Feina del nostre blog!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles