dimarts, 24 d’octubre de 2017

Idees per treballar aquest Nadal

Treballar al Nadal pot suposar-te un ingrés extra si estàs estudiant i pot ser una primera experiència dins el món laboral.

Quan pots començar a buscar feina? Les empreses publiquen les ofertes de feina per treballar al Nadal a partir del mes d'octubre, ja sigui a través de les seves pròpies xarxes socials, de la seva web (a l'apartat "Treballa amb nosaltres"), anuncis, o mitjançant empreses de treball temporal, etc. Durant el mes de novembre fan el procés de selecció i al desembre les persones ja estan contractades.

Ser proactiu: a banda d'enviar el teu currículum, pots trucar a l'empresa per assegurar-te que han rebut el teu CV i interessar-te pel procés de selecció. Per donar-te a conèixer, pots ajudar-te també amb la creació d'un blog propi, amb vídeos, articles que hagis escrit, etc que ajudin a definir-te i des d'on l'empresa et pugui conèixer. També pots fes servir la teva xarxa de contactes, ja siguin amics, coneguts i/o familiars, per anunciar que estàs buscant feina.

Et recomanem veure aquest videoconsell de la Isabel Mata, Orientadora Laboral del CCB.

Perfils amb més demanda durant el Nadal: el sector del comerç, l'oci i el lleure, l'hoteleria, la logística/distribució i l'esquí. Dins d'aquests cinc àmbits laborals pots desenvolupar moltes i variades tasques: des d'atendre al públic en una botiga, embolicar regals, fins a treballar de monitor d'esquí a les pistes, fer de cambrer/a, fer de recepcionista a un hotel, monitor d'activitats dirigides, treballar en grans magatzems, etc.

A més a més, si busques feina a l’estranger tens aquest taller:
“Sóc estudiant i vull treballar aquest nadal  a l’Estranger”si busques feina per Nadal a l’estranger:
• Santa Coloma de Gramenet al CRJ Mas Fonollar (C/Sant Jeroni, 1-3) Dimarts, 24 d’Octubre  de 18h a 20h. + Informació i inscripcions

Guia Treballar al NadalEn aquesta guia trobaràs consells de com i on trobar feina per a treballar durant el Nadal.

I no t'oblidis d'anar revisant l'apartat d'Ofertes de Feina del nostre blog!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nova convocatòria de la iniciativa Discover EU perquè els joves viatgin gratis per Europa amb Interrail

DiscoverEU és una iniciativa de la Unió Europea que ofereix als joves de 18 anys l'oportunitat de conèixer Europa a través d'un viat...