Pàgines

dimarts, 10 d’octubre del 2017

Nou curs teatre social i cultura de pau per a joves de tota la comarca del Garraf

El curs combina teatre social i cultura de pau com a eines per a desenvolupar habilitats expressives i com a instruments per a l’anàlisis dels conflictes


El Consell Comarcal del Garraf organitza un nou curs de teatre social i cultura de pau per a joves. Es tracta d’una proposta que combina formació bàsica en tècniques teatrals i conceptes de cultura de pau, com a eines per a desenvolupar habilitats expressives pròpies i, a la vegada, com a instruments per a l’anàlisi dels conflictes.

El curs té una durada de 25 hores, és gratuït i està adreçat a 12 joves de 15 a 17 anys, de qualsevol municipi de la comarca. Les classes es faran durant nou dissabtes, del 21 d’octubre al 16 de desembre de 10:30h a 13:30h, i seran conduïdes per l’Aula d’Activitats Teatrals – Tracart.

Durant la formació és realitzarà treball de base amb l’objectiu de trencar el gel i de crear un llenguatge comú, es faran exercicis d’entrenament actoral basats en el cos, cor i ment, i diferents propostes per treballar l’espontaneïtat, l’energia, la presència, la connexió, l’escolta, el joc, el compromís i l’obertura emocional, així com una iniciació a la improvisació. Amb el material que sorgeixi de les sessions formatives es construirà col·lectivament una acció teatral sobre la situació de les persones refugiades, que es presentarà en un centre educatiu de la comarca.

Les inscripcions s’han de formalitzar omplint el formulari disponible al web www.ccgarraf.cat, fins al dimecres 20 d’octubre. En cas que se superi el número de places disponibles, es farà una selecció de participants.

Aquest projecte forma part del Programa Garraf per la Pau, que desenvolupa el Consell Comarcal del Garraf des de l’any 2006, amb el suport de la Diputació de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Pack Antiavorriment - Activitats d'estiu per a adolescents a Cubelles!

Inscripcions obertes a partir del 12 de juny a les 16 h. fins una setmana abans de l'inici de cada activitat a www.entrapolis.com . Plac...