Pàgines

dimarts, 7 de novembre del 2017

Consell Comarcal del Garraf i Traca presenten "Jo mai mai"

«Jo mai, mai» és el títol del conte que tot just acaba d’editar el Consell Comarcal del Garraf i que planteja els problemes amb què es troben nois i noies de 3r d’ESO, des de la sexualitat o el consum de drogues o l’ús de les xarxes socials. 

FullSizeRenderEscrita per Xavier Raventós i Xavier Cucurull i il·lustrada per Sebastià Serra, la història vol ser una eina de prevenció davant les principals problemàtiques amb què es troben els joves en aquesta etapa de l’adolescència.

És un petit llibre destinat a la lectura i comentari (o treball a classe) que pot ser abordat com a lectura a les hores de tutoria, Llengua Catalana, etc..  De llenguatge senzill, però pensat per fer reflexionar als nois i noies amb l’ajuda d’un adult a partir d’una història que inclou preguntes integrades en el propi text acostant als nois i noies diverses temàtiques que per edat convé treballar sota el prisma de la informació, la responsabilitat i l’esperit crític.

Les temàtiques que estan incloses en el llibre són:  Sexualitat/Afectivitat (gènere, orientació sexual, relacions afectives, primeres relacions sexuals,…). Prevenció de riscos en drogues legals i il·legals (més concretament alcohol, tabac, cànnabis…). La pressió de grup en la presa de decisions.  El rebuig a la imatge (auto concepte i autoestima). Els estereotips. Bon ús i responsabilitat en l’ús de xarxes socials. El respecte. La tolerància.  Falsos mites relacionats amb aquests temes.

Notícia Canal Blau TV. 
Notícia Diari de Vilanova.
VÍDEO CAMPANYA RESPECTE 

…viu la festa i estima com vulguis…

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles