Pàgines

dimarts, 5 de desembre de 2017

Alumnes de l’institut Cubelles han pintat un mural per la Pau

Tal com s’ha fet els últims anys, un taller de grafitis serveix per decorar el mur de davant del centre de secundària amb temes relacionats amb la pau

Els alumnes de plàstica de 4t d’ESO de l’Ins Cubelles han pres part, per quart any consecutiu, del projecte Murs per la Pau que treballa conceptes lligats a la interpretació de la pau al municipi. L’acció principal ha estat decorar un dels murs exteriors del camp de futbol Josep Pons i Ventura amb un lema a favor de la Pau.
Un dels murals realitzat pels alumnes de l'institutA través d’un treball creatiu, i conduïts per la seva professora i un dinamitzador especialista en la tècnica del street art (art de carrer), en Lucas Amat d’Aeroarte, han estat debatent a l’aula en grups de tres alumnes com representar les principals idees lligades al concepte de viure en harmonia i concòrdia dins l’espai urbà.

Aquest projecte s’emmarca dins el programa (Cubelles per la Pau) que finança la Diputació de Barcelona i que potencia les iniciatives pedagògiques adreçades a les noves generacions del municipi, dins l’anomenada línia d’Educació pel Desenvolupament. Aquesta és una de les prioritats de la Diputació per conscienciar els més joves i que ells mateixos busquin respostes individuals i col·lectives a la convivència amb respecte, tolerància i per fomentar la integració de la diversitat.

Tant l’Ajuntament de Cubelles com el l'INS Cubelles han fet una valoració molt positiva de l’activitat, que és una aposta decidida per la reflexió col·lectiva de la Cubelles que volem tenir entre tots.

Si vols escoltar les entrevistes amb la professora, el dinamitzador i els alumnes fes clic aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada