Pàgines

dilluns, 19 de febrer del 2018

La Diputació de Barcelona dóna una bicicleta elèctrica a l'Espai Jove

La mesura pretén millorar la mobilitat mitjançant l’eficiència energètica i des del respecte al medi ambient

La Diputació de Barcelona ha cedit en règim de propietat una bicicleta elèctrica a l'Espai Jove de Cubelles amb l’objectiu de potenciar la mobilitat sostenible entre les treballadores dins del municipi, des del màxim respecte pel medi ambient i apostant per l’eficiència energètica.

La Tècnica de Joventut Marta Soler en el
moment que recull la bicicleta.
La donació va tenir lloc el 8 de febrer i s’emmarca dins dels ajuts del Catàleg de Serveis 2017 que ofereix la Diputació de Barcelona.

L’acte va estar presidit per Valentí Junyent, diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient, que va expressar que, des de la Diputació de Barcelona, “som conscients que els ajuntaments són els primers agents a l'hora de donar exemple per millorar la mobilitat, promoure l'estalvi energètic, disminuir la contaminació i, en definitiva, garantir la màxima qualitat de vida i el benestar de la ciutadania".

Des de l'Espai Jove hem cregut que és una bona iniciativa per fomentar l'ús de la bicicleta entre els i les joves.

En el cas de Cubelles, es tracta de la primera bicicleta cedida per la Diputació al municipi responent a la petició tramitada des de servei local de Joventut. La implantació d’aquesta iniciativa està comportant un important estalvi de més de 650 tones anuals de CO₂ a l’atmosfera, així com un element pacificador del trànsit.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles