Pàgines

dijous, 8 de març del 2018

Campanya del Traca

CAMPANYA DEL TRACA EN CONTRA LA VIOLÈNCIA MASCLISTA 

Avui dia 8 de març, Dia de la Dona, el Pla de prevenció de drogodependències de Cubelles, Canyelles i Olivella (TRACA) ha preparat una campanya per a la prevenció de la violència masclista i com en altres ocasions va dirigida als adolescents, joves i adults. 

La campanya està formada per tres imatges amb eslògans diferents segons al públic al que es dirigeix. Per al segment adolescent, sota el lema El control és violència es visualitza un noi vigilant el que fa la seva xicota amb el mòbil, coartant així la seva llibertat. El que va dirigit al públic jove, el títol és La insistència és violència i hi podem veure un noi i una noia en un espai de festa, on es representa aquesta insistència fent una similitud entre els braços del noi amb els d’un pop i es llegeix un “NO” a la samarreta de la noia que deixa clar que ella no està interessada i s’ha de respectar. Finalment, en el cas dels adults, l'eslògan El menyspreu és violència se centra en la perillosa violència verbal, psicològica i física de l’home vers la dona.

La Regidoria de Joventut avui dia 8 de març se suma a la Vaga Feminista i el seus serveis no funcionaran en tota la jornada, així doncs l’Espai Jove romandrà tancat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles