Pàgines

dimecres, 1 d’agost del 2018

Surten els ajuts de Garantia Juvenil per a persones joves emprenedores

Termini per presentar la sol·licitud: del 20 de juliol al 15 d'octubre de 2018

Es tracta d'un ajut econòmic de 9.900 euros per tal de facilitar la inserció laboral de les persones joves menors de 30 anys acollides al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació.

El termini de presentació de sol·licituds, que es farà de forma telemàtica, començarà del 20 de juliol fins  al dia 15 d’octubre. L’import de la subvenció serà de 9.900,00 euros per a persones joves inscrites a la Garantia Juvenil que romanguin de forma ininterrompuda durant 12 mesos d’alta al RETA o règim alternatiu.

Des de la Direcció General de Joventut s'organitzen dues sessions informatives, a càrrec del  Cap de Secció d'Iniciatives per al Treball del  Servei d’Entitats d’Economia Social i Autoempresa, sobre la convocatòria. Aquestes sessions estan adreçades tant a joves com a professionals que estiguin interessats en conèixer la convocatòria  i els seus requisits.

Les sessions informatives programades a Barcelona són: 

·         Dimarts 17 d’octubre a les 16:00h a la Direcció General de Joventut.

·         Dijous 13 de setembre a les 11.00 al Punt d'Informació Juvenil de Gràcia.

Totes les persones interessades en assistir a alguna d’aquestes xerrades cal que formalitzin  la seva inscripció a través d’aquest enllaç. 

Més informació sobre els ajuts

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles