Pàgines

dimarts, 12 de febrer del 2019

Nova campanya Traca 2019

El TRACA engega una nova campanya sobre el respecte a les dones i persones LGTBI durant el Carnaval

La nova campanya es llençarà coincidint amb les festes de Carnaval dels diferents municipis, amb l’objectiu de promocionar espais d’oci lliures d’agressions per motiu de gènere i d’opció sexual.

Des del Pla de Prevenció de Drogodependències TRACA, que desenvolupen el Consell Comarcal del Garraf i els ajuntaments de Cubelles, Canyelles i Olivella, s’ha impulsat una nova campanya de sensibilització amb el lema Jo miro la festa amb Respecte, i tu?, que dona continuïtat a les dues campanyes anteriors amb el mateix lema.

La nova campanya es llençarà coincidint amb les festes de Carnaval dels diferents municipis, amb l’objectiu de promoure espais d’oci lliures d’agressions per motiu de gènere i d’opció sexual.

La campanya consta d’una imatge en la qual apareix una mà amb diferents polseres que duen escrits missatges com “Només sí és sí”, “Estima com vulguis” o “Festes lliures d’agressions”. La imatge es podrà veure als cartells que es penjaran en aquests municipis i a les xarxes socials. La campanya es complementa amb polseres amb els mateixos missatges, que es distribuiran entre les persones participants i col·laboradores en les diferents festes de Carnaval. En el cas de Cubelles, s’han penjat lonetes a l’Av. Catalunya, juntament amb les del Mes del Xató i el Carnaval, i la campanya s’intensificarà el dissabte de Carnaval, on es repartiran polseres a totes les persones que participen a la rua, gràcies a la col·laboració de les regidories d’Educació, Infància i Joventut, Cultura, Polítiques d’Igualtat i Benestar Social. Aquest material reforça el treball que s’ha fet des del TRACA i els serveis de Joventut de Cubelles, Canyelles, Olivella i el Consell Comarcal del Garraf des del 2017 entorn les violències que pateixen les dones i les persones LGTBI, sobretot en espais d’oci nocturn.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Mostra de Música Local a Cubelles

🎤 Tens un grup de #musica? Vols formar part del cartell de #FestaMajor? Apunta’t a la Mostra de Música Local! 🎸 Els grups de música cubell...