dimarts, 23 d’abril de 2019

Es busquen joves que vulguin actuar en el Vermut Musical Jove de Cunit

El servei d’orientadors/es de carrer de Cunit busca joves que facin música, tant bandes com dj’s, que vulguin participar en un Vermut Musical que se celebrarà diumenge 19 de maig al pati de l’Escola Pompeu Fabra. L’objectiu final d’aquesta acció és visibilitzar la cultura i el potencial musical que existeix entre la població jove (12 -25 anys) del municipi de Cunit, així com apostar per accions culturals basades en l’oci alternatiu, lliure i gratuït per als joves. Es tracta d’una iniciativa que s’emmarca en el projecte de Patis Oberts.

Així, fins al 10 de maig, el jovent interessat pot demanar informació i isncriure’s a l’activitat contactant amb els/les educadors/es de carrer per whatsApp  669648541.

Pel que fa a l’estil musical d’aquesta jornada, es vol donar cabuda a tots els estils musicals possibles, prioritzant aquelles propostes que sorgeixin de persones del municipi de Cunit, sense que això impliqui que no puguin tot i que també està obert a joves dels municipis veïns. En funció del nombre de propostes i inscripcions que es rebin, cada artista comptarà amb més o menys temps en l’escenari. Aquesta i d’altres qüestions seran decidides entre tots els participants que s’animin a formar part del procés.

En aquest cas, la recompensa dels artistes convidats no serà econòmica.
Amb aquest Vermut Musical Jove, es vol convidar els participants a formar part d’un procés participatiu, que els donarà la possibilitat de col·laborar en el Festival Sociocultural Solidari i sense ànim de lucre Sam Sam Festival, que se celebra el mes d’agost a Cunit. Donaria l’oportunitat de poder actuar en el Festival i conèixer a altres artistes del món de Hip-hop, com el conegut  MC sevillà Shotta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROGRAMA XIII FESTA JOVE