Pàgines

dimarts, 18 de febrer del 2020

Carnaval de Cubelles 2020

Divendres 21 de febrer

A les 17.30 h., a la carpa de la plaça del Mercat, festa infantil De cap per avall de la Companyia Ambauka.

Dissabte 22 de febrer

A les 19.00 h., inici de la cercavila del Carnaval per: rambla de Pau Casals, passeig Vilanova, c. de Joan de la Salle, c. de Segur, c. Sumella, c. de la Creu, c. de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. de Rocacrespa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat.

A les 23.00 h., a la carpa de la plaça del Mercat, ball amb el grup de versions Bocamolls i, a continuació, DJs. Servei de bar i entrepans.

Diumenge 23 de febrer

A partir de les 11.00 h., sortida de les comparses infantils des de la pl. de la Fita amb les xarangues Llenya al Bombo i La Rapitenca. A les 13.00 h., a la pl. de la Vila, batalla de caramels.

Dilluns 24 de febrer

A les 16.00 h., a la plaça de la Creu, concentració i, tot seguit, a les 16.30 h., inici de la Rua Infantil pel carrer de Sant Antoni, plaça de Jaume Marsé, passeig Vilanova, c. Piular i c. Nou fins a la plaça del Mercat.

A continuació, a la carpa de la pl. del Mercat, festa de disfresses amb Jordi Tonietti & The Bus Band i xocolatada per a tots els nens i nenes.

Dimarts 25 de febrer

A les 11.00 h., a la carpa de la pl. del Mercat, taller de maquillatge i disfresses i cursa d’obstacles.

Dimecres 26 de febrer

A les 19.00 h., a la pl. de la Vila, concentració per l’Enterrament de S.M. Carnestoltes. Recorregut: sortida de la plaça  de la Vila, pg. de Narcís Bardají, c. d’Àngel Guimerà, pl. de la Font, c. de Sant Antoni, pg. Vilanova, c. de Gallifa, c. Nou i arribada a la plaça del Mercat, on hi haurà la tradicional sardinada popular.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles