Pàgines

dimecres, 6 de maig del 2020

Incertesa i orientació acadèmica

Si acabes l'ESO o batxillerat aquest any, pot ser que estiguis vivint moments de molta incertesa i per això seguim com sempre, acompanyant en la presa de decisions a totes aquelles persones que ho necessiteu.

- Guia "Després de l'ESO, què?" al Garraf 2020
- Guia "Després de batxillerat, què?"

Sabem que no son fàcils aquests recursos i a vegades trobar la informació que vols pot ser més difícil del que creus i encara et pot embolicar més. Contacta amb nosaltres per qualsevol pregunta que tinguis.

- "Què estudiar a Catalunya?"

Si tens clar quin és el sistema educatiu a Catalunya (o no) però no tens clar quines són les teves habilitats, et proposem fer alguns dels tests d'orientació que t'enllacem més a baix, potser t'ajuden a sortir de dubtes.

A vegades poden ser una bona eina per conèixer què ens agrada, què ens motiva, quines habilitats i capacitats tenim...I a partir d'això, poder triar els estudis que encaixin més amb nosaltres i les nostres expectatives.

Cal tenir en compte que són una eina d'ajuda i que poden complementar la resta d'eines d'orientació i informació. Per una bona orientació, no n'hi ha prou amb fer un test!

Es deixem l'enllaç del recull que han fet les nostres companyes de l'Oficina Jove del Garraf.

Si pel contrari tampoc tens clar que és el que pots seguir estudiant o qualsevol altre iniciativa que pensis, que hagis escoltat,... i que tinguis de fer l'any vinent o laltre,... no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres!

I et recordem que des de l'Espai Jove de Cubelles t'ajudem en aquest camí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles