dilluns, 16 de febrer de 2009

Lliga't a la música - CONCURS LLIGA'T A LA MÚSICA 2009

LA TEVA PRIMERA OPORTUNITAT EN EL MÓN DE LA MÚSICA !

Què és el Lliga't ?

Aquest és el nom d'un concurs que va adreçat als joves grups de música o solistes que residiu en l'àmbit dels territoris de llengua catalana. Vol ser la primera gran oportunitat de futur en el món de la música. No us la perdeu!

Quins requisits heu de complir per participar-hi ?

Per a poder participar al Lliga’t a la música caldrà que la meitat dels membres del grup tingueu entre 14 i 18 anys.

Els grups o solistes participants podreu practicar qualsevol estil, sempre i quan sigui cantat.

Els participants en el concurs haureu de presentar un mínim de 3 cançons pròpies (no versions), de les quals, totes hauran de ser en català.

Com ho heu de fer per presentar-vos al Lliga’t?

Heu de penjar les vostres cançons directament al web www.terceravia.org/lligat, on també hi trobareu la fitxa d'inscripció al concurs.

També podeu presentar els vostres CD o maquetes i la fitxa d’inscripció al carrer poeta Vicent Garcia, 3, 43500 Tortosa (Baix Ebre).

Tant si feu la inscripció per Internet com si ho envieu per correu postal, cal que presenteu una còpia dels DNI dels membres d’entre 14 i 18 anys del grup a la mateixa adreça de correu postal o bé a info@folc.cat.

Quant de temps teniu per participar-hi ?

El període de recepció de maquetes serà del 23 de gener al 20 de març de 2009.

Quan sabreu qui ha guanyat ?

El jurat, format per representants del món musical, cultural i educatiu, donarà a conèixer el resultat del concurs el dia 6 d'abril de 2009.

Quin és el premi ?

El grup o solista guanyador tindrà com a premi principal un val de compra per valor de 1.000 euros que hauran de ser bescanviats per material musical a l'establiment que us indiqui l'organització del concurs.

El guanyador del Lliga’t a la música 2008 es classificarà directament entre els 20 primers de la primera fase de la convocatòria del concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música 2009. Com a conseqüència d'això, no caldrà que es presenti voluntàriament a l'Enganxa't '09 i, a més, s'hi inclourà una cançó del grup en la gravació del CD recopilatori promocional Enganxa't a la música 2009, que s'editarà per Sant Jordi 2010.

El grup escollit del Lliga’t també podrà actuar com a mínim en 1 concert en directe a qualsevol punt dels Països Catalans.

Si voleu més informació:

Consulteu les bases als webs www.folc.cat o a www.terceravia.org/lligat.

Qui organitza el Lliga’t?

El Lliga’t a la música està organitzat per la Federació d’Organitzacions per la Llengua Catalana (FOLC), entitat que aplega 70 organitzacions que treballen per la llengua, i pel concurs de maquetes dels Països Catalans Enganxa't a la música, concurs referent al nostre país adreçat a aquells artistes que volen donar un salt al món musical professional amb l'edició d'un disc i una gira de concerts en els principals festivals. El Lliga’t compta també amb el suport de www.terceravia.org.

Els grups presentats en aquest concurs accepten el compliment de tots els punts de les bases.

BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ

Nom del grup:

Núm. de components:

Nom i edat dels components:

Telèfon de la persona de contacte:

A/e:

Procedència (municipi i comarca):

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

PROGRAMA XIII FESTA JOVE