dilluns, 25 d’octubre de 2010

Canvis en les proves d'accés als cicles formatius d'FP, arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius

Les proves d'accés de l'any 2011 es regeixen pels nous temaris elaborats a partir dels nous currículums de l'ensenyament secundari obligatori i del batxillerat.

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha fet públics els canvis en les proves d'accés a cicles formatius per la convocatòria 2011, que afecta tant a les matèries com als criteris d'avaluació de les proves.


Grau mitjà

Temaris i criteris d'avaluació de les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà formació professional, d'arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius.


Grau superior

Temaris i criteris d'avaluació de les proves d'accés als cicles formatius de grau superior de formació professional.

Temaris i criteris d'avaluació de les proves d'accés als cicles de grau superior d'arts plàstiques i disseny i dels ensenyaments esportius.

2 comentaris:

  1. Agradeceria información sobre los puntos que se daban por hacer el curso de acceso a grado en un centro oficial. Gracias

    ResponElimina
  2. Hola Carmen, fins ara es sumava un punt al resultat final. Suposem que aquest any no ho modificaran i seguirà igual, però no us ho podem assegurar. Ja saps que si estàs atenta us anirem informant de totes les novetats tant aviat ho sapiguem. Gràcies per la teva consulta i fins aviat.

    ResponElimina

Vols dir la teva sobre el futur del passeig Vilanova?

L’Ajuntament de Cubelles ha obert el procés participatiu de la futura reforma del Pg. de Vilanova.  El passeig de Vilanova és l’eix verteb...