Pàgines

dilluns, 25 d’octubre del 2010

Canvis en les proves d'accés als cicles formatius d'FP, arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius

Les proves d'accés de l'any 2011 es regeixen pels nous temaris elaborats a partir dels nous currículums de l'ensenyament secundari obligatori i del batxillerat.

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha fet públics els canvis en les proves d'accés a cicles formatius per la convocatòria 2011, que afecta tant a les matèries com als criteris d'avaluació de les proves.


Grau mitjà

Temaris i criteris d'avaluació de les proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà formació professional, d'arts plàstiques i disseny i ensenyaments esportius.


Grau superior

Temaris i criteris d'avaluació de les proves d'accés als cicles formatius de grau superior de formació professional.

Temaris i criteris d'avaluació de les proves d'accés als cicles de grau superior d'arts plàstiques i disseny i dels ensenyaments esportius.

2 comentaris:

  1. Agradeceria información sobre los puntos que se daban por hacer el curso de acceso a grado en un centro oficial. Gracias

    ResponElimina
  2. Hola Carmen, fins ara es sumava un punt al resultat final. Suposem que aquest any no ho modificaran i seguirà igual, però no us ho podem assegurar. Ja saps que si estàs atenta us anirem informant de totes les novetats tant aviat ho sapiguem. Gràcies per la teva consulta i fins aviat.

    ResponElimina

Taller Art Mural a l'Espai Jove de Cubelles