Pàgines

dimecres, 13 d’octubre del 2010

L’Associació de Joves ‘El Cubell’ reprèn la seva activitat amb un concert a Cubelles el proper dissabte 23 d’octubre

Desprès d'un estiu inactiva sense el festival 'La Mota', l'Associació de Joves 'El Cubell' torna amb l’organització d’un nou esdeveniment. Es tracta d’un concert que es dura a terme el proper 23 d’octubre al Xalet de les Salines (davant de la tèrmica). L’acte es previst que comenci a les 22.00 hores i s’allargui fins les 5.30 de la matinada aproximadament.

Les actuacions musicals d’aquest concert eclèctic les obriran els cantants de Hip-Hip HH Sie i Al Rojo Vivo de Cubelles i Tarragona respectivament. Tot seguit serà el torn del plat fort de la nit amb l’actuació dels sud-americans Moussa & The Latin Reggae Band, grup que ha agafat el relleu de l’antiga formació Agua Bendita, autors de temes coneguts com ‘A tu Lado’. Actuaran a Cubelles amb la seva selecció de temes reggae, ska i rock. Les actuacions les seguirà el grup de versions vendrellenc ‘La Vanda’. A més en el concert també hi actuaran els actuals campions d’Espanya de Sound Sistems ‘Urtica Sound’ i el dj cubellenc Drum&Bassko que posarà la nota electrònica per donar per acabada la nit.

L’entrada serà gratuïta i per a més informació es pot consultar el Facebook de l’Associació o la pàgina web www.elcubell.com.

1 comentari:

Taller de foto amb el mòbil a Cubelles